Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Κύπρος: Ενημέρωσε το Εθνικό Συμβούλιο ο Αναστασιάδης
Για τις επαφές που είχε στο εξωτερικό σε σχέση με το Κυπριακό, ενημέρωσε σήμερα το Εθνικό Συμβούλιο της Κύπρου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης.Ο κ. Αναστασιάδης παρουσίασε, εξάλλου, τις προτάσεις του για τον τρόπο λειτουργίας και την αναβάθμιση του Εθνικού Συμβουλίου, καθώς και ένα πλαίσιο διαχείρισης και κοινών θέσεων στο Κυπριακό, την επόμενη σημαντική περίοδο.Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Χρ. Στυλιανίδης ανέφερε ότι η σημερινή συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου ήταν κατεξοχήν ενημερωτικού και διαδικαστικού χαρακτήρα. Προσέθεσε πως ορίστηκε για τις 2 Ιουλίου σύσκεψη αρχηγών των πολιτικών κομμάτων, η οποία θα ασχοληθεί με όλα αυτά τα θέματα, ενώ το Εθνικό Συμβούλιο θα συνέλθει σε διήμερη συνεδρίαση, στις 16 και 17 Ιουλίου, για λήψη αποφάσεων.Όπως αναμεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε επίσης ότι κατατέθηκαν εισηγήσεις και από την ΕΔΕΚ και τους Οικολόγους.

Κύπρος: Ενημέρωσε το Εθνικό Συμβούλιο ο Αναστασιάδης

Για τις επαφές που είχε στο εξωτερικό σε σχέση με το Κυπριακό, ενημέρωσε σήμερα το Εθνικό Συμβούλιο της Κύπρου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης.

Ο κ. Αναστασιάδης παρουσίασε, εξάλλου, τις προτάσεις του για τον τρόπο λειτουργίας και την αναβάθμιση του Εθνικού Συμβουλίου, καθώς και ένα πλαίσιο διαχείρισης και κοινών θέσεων στο Κυπριακό, την επόμενη σημαντική περίοδο.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Χρ. Στυλιανίδης ανέφερε ότι η σημερινή συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου ήταν κατεξοχήν ενημερωτικού και διαδικαστικού χαρακτήρα. Προσέθεσε πως ορίστηκε για τις 2 Ιουλίου σύσκεψη αρχηγών των πολιτικών κομμάτων, η οποία θα ασχοληθεί με όλα αυτά τα θέματα, ενώ το Εθνικό Συμβούλιο θα συνέλθει σε διήμερη συνεδρίαση, στις 16 και 17 Ιουλίου, για λήψη αποφάσεων.

Όπως αναμεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε επίσης ότι κατατέθηκαν εισηγήσεις και από την ΕΔΕΚ και τους Οικολόγους.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X