Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Ανανέωση στις εφαρμογές της Adobe
H Adobe ανακοίνωσε τις νέες εκδόσεις των δημοφιλών προγραμμάτων της που περιλαμβάνονται στην Creative Cloud "σουίτα" της που από την περασμένη χρονιά λειτουργεί σε συνδρομητική βάση.Στη σουίτα περιλαμβάνονται όλες οι γνωστές, δημοφιλείς εφαρμογές τής εταιρείας, όπως το Photoshop, το Illustrator, το InDesign και το Premiere Pro.Στην ανακοίνωσή της η εταιρεία αναφέρει πως προστέθηκαν στα προγράμματά της εκατοντάδες νέες δυνατότητες στις νέες εκδόσεις τους.Επίσης, διατίθεται η νέα εφαρμογή Creative Cloud για το desktop μέσω της οποίας οι χρήστες μπορούν να κατεβάσουν και να διαχειριστούν τις ενημερώσεις των προγραμμάτων και να τις εργασίες τους.Οι χρήστες μπορούν επιπλέον να συγχρονίσουν τις ρυθμίσεις που έχουν κάνει στα προγράμματά τους μέσω του Creative Cloud, και μα τις χρησιμοποιούν σε κάθε υπολογιστή που εργάζονται.Πηγή:e-pcmag.gr

Ανανέωση στις εφαρμογές της Adobe

H Adobe ανακοίνωσε τις νέες εκδόσεις των δημοφιλών προγραμμάτων της που περιλαμβάνονται στην Creative Cloud «σουίτα» της που από την περασμένη χρονιά λειτουργεί σε συνδρομητική βάση.

Στη σουίτα περιλαμβάνονται όλες οι γνωστές, δημοφιλείς εφαρμογές τής εταιρείας, όπως το Photoshop, το Illustrator, το InDesign και το Premiere Pro.

Στην ανακοίνωσή της η εταιρεία αναφέρει πως προστέθηκαν στα προγράμματά της εκατοντάδες νέες δυνατότητες στις νέες εκδόσεις τους.

Επίσης, διατίθεται η νέα εφαρμογή Creative Cloud για το desktop μέσω της οποίας οι χρήστες μπορούν να κατεβάσουν και να διαχειριστούν τις ενημερώσεις των προγραμμάτων και να τις εργασίες τους.

Οι χρήστες μπορούν επιπλέον να συγχρονίσουν τις ρυθμίσεις που έχουν κάνει στα προγράμματά τους μέσω του Creative Cloud, και μα τις χρησιμοποιούν σε κάθε υπολογιστή που εργάζονται.

Πηγή:e-pcmag.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X