Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / «Πάντα είχα πρόβλημα με τα κιλά»
Η όμορφη Χρύσπα ξενάγησε την εκπομπή FTHISTV, στην Αίγινα, στον τόπο καταγωγής της και στο μαγαζί της αδερφής της. Η τραγουδίστρια μίλησε στην κάμερα της εκπομπής με τον Θανάση Πάτρα για όλα.Για τον γάμο της και χιουμοριστικά είπε ότι δεν ξέρει πώς βρέθηκε από το φλερτ, ξαφνικά παντρεμένη, μίλησε για τον άνδρα της που ζει στη Θεσσαλονίκη και εξήγησε ότι η απόσταση μπορεί και να λειτουργήσει καλά για ένα ζευγάρι και συνέχισε μιλώντας για τα κιλά της.Η ίδια δεν έχει κρύψει ότι έχει κάνει λιποαναρρόφηση και πλαστική στήθους, αλλά και ότι έχει περάσει βουλιμία και όπως είπε το κόμπλεξ αυτό, με το σώμα της και τα κιλά της άφησε άλλους να της το δημιουργήσουν. Ανθρώπους ακόμη και του χώρου.

«Πάντα είχα πρόβλημα με τα κιλά»

Η όμορφη Χρύσπα ξενάγησε την εκπομπή FTHISTV, στην Αίγινα, στον τόπο καταγωγής της και στο μαγαζί της αδερφής της. Η τραγουδίστρια μίλησε στην κάμερα της εκπομπής με τον Θανάση Πάτρα για όλα.

Για τον γάμο της και χιουμοριστικά είπε ότι δεν ξέρει πώς βρέθηκε από το φλερτ, ξαφνικά παντρεμένη, μίλησε για τον άνδρα της που ζει στη Θεσσαλονίκη και εξήγησε ότι η απόσταση μπορεί και να λειτουργήσει καλά για ένα ζευγάρι και συνέχισε μιλώντας για τα κιλά της.

Η ίδια δεν έχει κρύψει ότι έχει κάνει λιποαναρρόφηση και πλαστική στήθους, αλλά και ότι έχει περάσει βουλιμία και όπως είπε το κόμπλεξ αυτό, με το σώμα της και τα κιλά της άφησε άλλους να της το δημιουργήσουν. Ανθρώπους ακόμη και του χώρου.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X