Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Στο ΕΣΠΑ η στατική ενίσχυση σχολείου στη Σπάρτη
Στο ΕΣΠΑ εντάχθηκε, με θετική αξιολόγηση της Ενδιάμεσης Διαχειριστικής Αρχής της Περιφέρειας Πελοποννήσου, η στατική ενίσχυση του κτιρίου που στεγάζει το 2ο Δημοτικό Σχολείο Σπάρτης, με συνολικό προϋπολογισμό 833.816,70 ευρώ. Το έργο αφορά στην εκτέλεση εργασιών για την ενίσχυση του φέροντα οργανισμού του υφιστάμενου κτιρίου του 2ου Δημοτικού Σχολείου Σπάρτης, καθώς και στην εκτέλεση εργασιών για τη διευκόλυνση της πρόσβασης ατόμων με ειδικές ανάγκες. Επίσης, περιλαμβάνει την εκτέλεση ηλεκτρομηχανολογικών εργασιών για την αντικατάσταση όλων των εγκαταστάσεων. ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Στο ΕΣΠΑ η στατική ενίσχυση σχολείου στη Σπάρτη

Στο ΕΣΠΑ εντάχθηκε, με θετική αξιολόγηση της Ενδιάμεσης Διαχειριστικής Αρχής της Περιφέρειας Πελοποννήσου, η στατική ενίσχυση του κτιρίου που στεγάζει το 2ο Δημοτικό Σχολείο Σπάρτης, με συνολικό προϋπολογισμό 833.816,70 ευρώ.

Το έργο αφορά στην εκτέλεση εργασιών για την ενίσχυση του φέροντα οργανισμού του υφιστάμενου κτιρίου του 2ου Δημοτικού Σχολείου Σπάρτης, καθώς και στην εκτέλεση εργασιών για τη διευκόλυνση της πρόσβασης ατόμων με ειδικές ανάγκες. Επίσης, περιλαμβάνει την εκτέλεση ηλεκτρομηχανολογικών εργασιών για την αντικατάσταση όλων των εγκαταστάσεων.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X