Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Βιεϊρίνια: «Θα γυρίσω στον ΠΑΟΚ»!
Ένας άσος των ευρωπαϊκών γηπέδων σφραγίζει από αύριο το ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι του δήμου Νεάπολης-Συκεών. Πρόκειται για τον Αντρέ Βιεϊρίνια, πρώην ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ και νυν της Βόλφσμπουργκ Γερμανίας, ο οποίος χαρίζει το όνομά του στις ακαδημίες ποδοσφαίρου του Α.Σ. Νεάπολης. Ο Αντρέ Βιεϊρίνια, συνοδευόμενος από αντιπροσωπεία του ΑΣ Νεάπολης, με επικεφαλής τον πρόεδρο Σάββα Δημητριάδη, πραγματοποίησε το μεσημέρι εθιμοτυπική επίσκεψη στο δημοτικό κατάστημα Νεάπολης, όπου συναντήθηκε με το δήμαρχο Νεάπολης-Συκεών Σίμο Δανιηλίδη. Κατά την εγκάρδια και φιλική συνομιλία που εκτυλίχτηκε, ο πρώην άσος του ΠΑΟΚ ανέπτυξε τις σκέψεις και τα σχέδιά του για την υποστήριξη των ακαδημιών στην περιοχή. Παράλληλα, κατέθεσε προτάσεις και ιδέες για μια στενή συνεργασία με το δήμο για μια κοινή προσπάθεια ανάπτυξης τμημάτων υποδομών και βελτίωσης των όρων και προϋποθέσεων καλλιέργειας του ποδοσφαίρου στις μικρές ηλικίες, ενώ εξετάστηκαν ζητήματα εγκαταστάσεων και υποδομών. Διαβάστε περισσότερα στο Pamesports.gr

Βιεϊρίνια: «Θα γυρίσω στον ΠΑΟΚ»!

Ένας άσος των ευρωπαϊκών γηπέδων σφραγίζει από αύριο το ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι του δήμου Νεάπολης-Συκεών. Πρόκειται για τον Αντρέ Βιεϊρίνια, πρώην ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ και νυν της Βόλφσμπουργκ Γερμανίας, ο οποίος χαρίζει το όνομά του στις ακαδημίες ποδοσφαίρου του Α.Σ. Νεάπολης.

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια, συνοδευόμενος από αντιπροσωπεία του ΑΣ Νεάπολης, με επικεφαλής τον πρόεδρο Σάββα Δημητριάδη, πραγματοποίησε το μεσημέρι εθιμοτυπική επίσκεψη στο δημοτικό κατάστημα Νεάπολης, όπου συναντήθηκε με το δήμαρχο Νεάπολης-Συκεών Σίμο Δανιηλίδη. Κατά την εγκάρδια και φιλική συνομιλία που εκτυλίχτηκε, ο πρώην άσος του ΠΑΟΚ ανέπτυξε τις σκέψεις και τα σχέδιά του για την υποστήριξη των ακαδημιών στην περιοχή. Παράλληλα, κατέθεσε προτάσεις και ιδέες για μια στενή συνεργασία με το δήμο για μια κοινή προσπάθεια ανάπτυξης τμημάτων υποδομών και βελτίωσης των όρων και προϋποθέσεων καλλιέργειας του ποδοσφαίρου στις μικρές ηλικίες, ενώ εξετάστηκαν ζητήματα εγκαταστάσεων και υποδομών.

Διαβάστε περισσότερα στο Pamesports.gr

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X