Τζίτζι και Μπέλα Χαντίντ: Οι αδερφές με τα… χρυσά συμβόλαια, τις «αγορασμένες» καριέρες και την ταραχώδη ερωτική ζωή – Πώς ο πολυεκατομμυριούχος πατέρας τους πτώχευσε και έχασε τα πάντα

Οι αδερφές Χαντίντ, Τζίτζι και Μπέλα, έκαναν το μόντελινγκ… οικογενειακή υπόθεση.

Και οι δύο θεωρούνται από τα πιο διάσημα μοντέλα της γενιάς τους και οι εταιρίες πετούν… χρυσά συμβόλαια στα πόδια τους προκειμένου να συνεργαστούν. Πρόσφατα, μάλιστα, Τζίτζι και Μπέλα φωτογραφήθηκαν για το «ID Magazine» και έδειξαν για ακόμα μια φορά πως είναι πολύ σέξι και όμορφες.

Με μικρή διαφορά ηλικίας, αφού η Τζελένα Νούρα Χαντίντ (γνωστή ως Τζίτζι) είναι γεννημένη στις 23 Απριλίου του 1995 και η Ιζαμπέλα Κάιρ Χαντίντ (γνωστή ως Μπέλα) στις 9 Οκτωβρίου του 1996, έχουν καταφέρει πολλά σε πολύ μικρή ηλικία, αν και πολλοί σχολιάζουν πως δεν τα κατάφεραν μόνες τους, καταλήγοντας να «αγοράσουν» ευκαιρίες στην αρχή.

https://www.instagram.com/p/B8hRabdIOLR/

Τον «πρόδωσε» το αρχοντικό

Η μελαχρινή Μπέλα και η ξανθιά Τζίτζι είναι κόρες του κτηματομεσίτη Μοχάμεντ Χαντίντ και του πρώην μοντέλου Γιολάντα Χαντίντ (το γένος Βαν ντεν Χέρικ). Να σημειωθεί πως στο τέλος του 2019, ο πατέρας τους κατέθεσε αίτηση πτώχευσης για λογαριασμό της εταιρίας του.

Αυτό έγινε μετά τις κατηγορίες ότι έχτισε παράνομα ένα πελώριο αρχοντικό. Οι πληροφορίες από Daily Mail και TMZ, αναφέρουν πως η εταιρία του 71χρονου, «901 Strada LLC», αιτήθηκε αναδιοργάνωση στο ομοσπονδιακό δικαστήριο πτωχεύσεων.

https://www.instagram.com/p/B8g4yS0hVMN/

Η εταιρία του έχει χρέη ύψους 10 – 50 εκατομμυρίων δολαρίων εξαιτίας της κατασκευής του αρχοντικού του, 2.780 τετραγωνικών μέτρων, στο Μπελ Έαρ, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες ξεκίνησε το 2011, όπως αναφέρουν τα δικαστικά έγγραφα.

Σε ποιους χρωστά χιλιάδες δολάρια;

Η εταιρία του χρωστά πάνω από 386.000 δολάρια σε μια εταιρία σχεδιασμού και διαχείρισης. Επιπλέον, ισχυρίστηκε ότι η εταιρία του έχει πάνω από 200.000 δολάρια χρέος σε μια εταιρία δομικών υλικών και οφείλει πάνω από 93.000 δολάρια σε μια εταιρία κατεδάφισης, καθώς και πάνω από 35.000 δολάρια σε υδραυλικούς.

https://www.instagram.com/p/B8gVd_uCaGt/

Σύμφωνα με το ΤΜΖ, το ημιτελές αρχοντικό του, απαιτεί άμεση προσοχή για φυσική ασφάλεια και προστασία από τις καιρικές συνθήκες. Και αν ο Μοχάμεντ Χαντίντ δεν πληρώσει τα εκτιμώμενα 5 εκατομμύρια δολάρια για να το κατεδαφίσει, οι ντόπιοι κάτοικοι θα πρέπει να πληρώσουν τα έξοδα του αρχοντικού. Αυτοί είναι κιόλας, που έκαναν τη μήνυση.

Και ενώ η δίκη αναμένεται να γίνει τον Μάρτιο του 2020, ο πλούσιος πατέρας των Τζίτζι και Μπέλα, αντικρούει τους ισχυρισμούς πως το σπίτι του δεν είναι ασφαλές, λέγοντας στο TMZ: «Το αρχοντικό δεν έχει μετακινηθεί ούτε ένα εκατοστό. Δεν υπήρξε ποτέ επικείμενος κίνδυνος για τους γείτονες».

https://www.instagram.com/p/B8fMI7OIeXK/

Η κρυφή και… καυτή σχέση με επίδοξο μοντέλο

Και η ζωή του συνεχίζει να συναρπάζει και ως προς τις ερωτικές του σχέσεις αφού πριν από μερικά χρόνια, αποκαλύφθηκε μια κρυφή και άκρως… καυτή σχέση με ένα επίδοξο μοντέλο. Η εν λόγω νεαρή μοιάζει με την Τζίτζι και είναι και στην ίδια ηλικία με τις κόρες του.

Η ούτε 30 ετών Ζιστίν Μοντ, ταξίδευε με ιδιωτικό αεροπλάνο και έμενε σε πολυτελή ξενοδοχεία σε όλη την Ευρώπη από το 2014 έως το 2017 με τον πολυεκατομμυριούχο. Όπως εξομολογήθηκε η ίδια, ξεκίνησε τη σχέση της με τον Μοχάμεντ μέσω Instagram τον Σεπτέμβριο του 2014.

https://www.instagram.com/p/B8OAIK1I3Pd/

«Του έγραψα γεια και στη συνέχεια απάντησε με τον αριθμό του τηλεφώνου του. Συνεχίσαμε να μιλάμε για μήνες, γνωρίζοντας ο ένας τον άλλον καλύτερα. Μιλούσαμε πολύ για την τέχνη. Ξεκίνησε αθώα αλλά στη συνέχεια έγινε πιο σεξουαλικό. Στέλναμε φωτογραφίες ο ένας στον άλλο από το τι κάναμε».

Ήταν αρραβωνιασμένος και δεν το έλεγε

«Φυσικά, υπήρχαν και κάποιες πιο… ιδιαίτερες. Ήθελα να ζήσω την εμπειρία με έναν μεγαλύτερο άνδρα και φυσικά ήταν πολύ ελκυστικός. Κάποιες φορές μου ζητούσε να του στέλνω πιο πικάντικες φωτογραφίες. Και εγώ το έκανα. Θεωρώ το γυμνό ως μέρος της τέχνης. Ήταν αρκετά ενδιαφέρον. Μου άρεσε πολύ».

https://www.instagram.com/p/B79OBRpI6BB/

Και να σημειωθεί πως ήταν αρραβωνιασμένος με την- 36χρονη τότε- τηλεπερσόνα Σίβα Σαφάι, αλλά φαίνεται πως στην αρχή δεν της ανέφερε τον αρραβώνα του, που έγινε όταν το ζευγάρι ήταν στο Μπαλί για την Πρωτοχρονιά του 2013.

Η Τζίτζι ήταν μοντέλο από 2 ετών!

Η καριέρα στο μόντελινγκ ξεκίνησε όταν η ίδια ήταν μόλις 2 ετών όταν την ανακάλυψε ο Paul Marciano, της συλλογής ρούχων «Guess». Ξεκίνησε το μόντελινγκ με την κατηγορία Baby Guess προτού χάσει το ενδιαφέρον της για το σχολείο.

https://www.instagram.com/p/B8f6IxPhl3t/

Το μοντέλο Παλαιστινιακής και Ιρανικής καταγωγής επέστρεψε δυναμικά στον χώρο του μόντελινγκ το 2011. Συνέχισε να συνεργάζεται με τον Marciano και έγινε το πρόσωπο της εκστρατείας «Guess» το 2012. Το 2013, υπέγραψε συμβόλαιο και κατατάχθηκε στον κατάλογο με τα μοντέλα του «IMG Models».

Η Μπέλα… ξεκίνησε ως φωτογράφος

Τον Νοέμβριο του 2014 ψηφίστηκε και κατατάχθηκε στη λίστα με τα 50 κορυφαία μοντέλα του κόσμου. Τον Ιανουάριο του 2015 ονομάστηκε «Μοντέλο της Χρονιάς» από το Βρετανικό Συμβούλιο Μόδας ενώ την ίδια χρονιά μπήκε στη λίστα με τα «αγγελάκια» της Victoria’s Secret.

https://www.instagram.com/p/B8e6eYGiVr3/

Και η Μπέλα εκπροσωπεί το πρακτορείο «IMG Models». Το 2016 ψηφίστηκε «Μοντέλο της Χρονιάς» από το περιοδικό «GQ» ενώ κατατάχθηκε και στη λίστα με τα 50 κορυφαία μοντέλα του πλανήτη.

Το φθινόπωρο του 2014, εγκαταστάθηκε στη Νέα Υόρκη, προκειμένου να ακολουθήσει σπουδές φωτογραφίας στο Parsons School of Design ενώ λίγο νωρίτερα, είχε υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο με διεθνές πρακτορείο μοντέλων. Το 2015, εγκατέλειψε τις σπουδές της λόγω της καριέρας της ως μοντέλο.

Η προσωπική τους ζωή είναι άνω… κάτω

Πάντως, και οι δύο τα έχουν καταφέρει περίφημα στην επαγγελματική τους ζωή αν και στα προσωπικά τους κάνουν πολλά πισωγυρίσματα. Από τις αρχές του 2015 μέχρι τον Νοέμβριο του 2016, η Μπέλα ήταν ζευγάρι με τον The Weeknd. Μα από τότε που χώρισαν οι επανασυνδέσεις και οι φήμες ότι είναι μαζί, μια… φουντώνουν, μια σβήνουν.

Κάπως έτσι κυλά και η ζωή της αδερφής της η οποία από τον Νοέμβριο του 2015 ξεκίνησε τη σχέση της με τον Ζέιν Μάλικ. Τον Μάρτιο του 2018 ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους αλλά δύο μήνες αργότερα, επανασυνδέθηκαν. Και μια υπάρχουν «σύννεφα» στη σχέση τους, μια όλα είναι καλά.

«Κολλητή» της Κένταλ Τζένερ η Μπέλα

Και μπορεί Τζίτζι και Μπέλα να είναι αχώριστες, αλλά φαίνεται πως η Ιζαμπέλα τα πάει περίφημα και με ένα άλλο πασίγνωστο μοντέλο, την Κένταλ Τζένερ, αδερφή των Καρντάσιαν. Ξενύχτια, πασαρέλες, βόλτες, διακοπές. Σχεδόν όλα μαζί.

https://www.instagram.com/p/Bul-W_Fn7X5/

Μάλιστα, στα γενέθλια της Μπέλα το 2019, η Κένταλ θέλησε να… παίξεις με τους παρευρισκόμενους φωτορεπόρτερ. Έτσι, για να ευχηθεί «χρόνια πολλά» στη φίλη της, έκατσε πάνω της και έσκυψε για να ανταλλάξουν ένα στιγμιαίο φιλί.

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Ρενέ Ζελβέγκερ: Η γυναίκα ηθοποιός που σάρωσε σε όλα τα βραβεία ως «Τζούντι Γκάρλαντ» – Η πρώτη της δουλειά σε στριπ κλαμπ, οι αποτυχημένες πλαστικές, οι διάσημοι άνδρες στη ζωή της και η απόλυτη καταξίωση

Τίφανι Τραμπ: Η «ξεχασμένη» κόρη του Ντόναλντ Τραμπ – Ο λόγος που ο πρόεδρος των ΗΠΑ δεν φωτογραφίζεται μαζί της, η περίπλοκη σχέση της με την Ιβάνκα και η ψεύτικη πρόσκληση για τον… αρραβώνα της με τον Μάικλ Μπούλος

Ολυμπία Χοψονίδου – Βασίλης Σπανούλης: Το τρυφερό love story του μοντέλου με τον μπασκετμπολίστα – Η γνωριμία στη Μύκονο και η υπέροχη, πολύτεκνη οικογένεια

Όλγα Κεφαλογιάννη: Το διαζύγιο… βόμβα μετά από 19 χρόνια κοινής πορείας και μεγάλου έρωτα με τον Μάνο Πενθερουδάκη – Η σχέση της με την οικογένεια Βαρδινογιάννη και τα ανέμελα καλοκαίρια με τις αδερφές της στην Κρήτη

Σχετικά άρθρα