Αρχική / More / Τα νέα της ημέρας / «Ιερή» οργή Αμβρόσιου κατά Πολάκη: Aστοιχείωτος και αγράμματος
«Ιερή» οργή Αμβρόσιου κατά Πολάκη: Aστοιχείωτος και αγράμματος thumbnail

"Ιερή" οργή Αμβρόσιου κατά Πολάκη: Aστοιχείωτος και αγράμματος

Σκληρή επίθεση κατά του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη πραγματοποιεί μέσω του blog του ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος.


Ο ιεράρχης "στολίζει" τον αξιωματούχο της κυβέρνησης με διάφορα "κοσμητικά", ενώ ολοκληρώνει την παρέμβασή του με μια παραίνεση.


Αφορμή για την έκρηξη του Αμβρόσιου στάθηκε μια δημοσίευση του κ. Πολάκη μετά τις φονικές πλημμύρες στη δυτική Αττική, στην οποία έριχνε ευθύνες για την χρεοκοπία της Ελλάδας σε μερικούς ιεράρχες.Ο κ. Αμβρόσιος χαρακτηρίζει τον υπουργό «μάγκα», «αγράμματο» και «αστοιχείωτο» και επισημαίνει ότι στις προσευχές έχει προστεθεί ειδική ικεσία «υπέρ των ασεβεστάτων, αθέων και απίστων Αρχόντων ημών, των πολεμίων της αμωμήτου ημών Πίστεως και της Πατρίδος, Μελών του Ελληνικού Κοινοβουλίου, πάσης πολιτικής αποχρώσεως, των μισούντων και αδικούντων ημάς, και της μετανοίας και επιστροφής αυτών, του Κυρίου δεηθώμεν».


Ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων δεν παραλείπει να μιλήσει και για το προσφυγικό χαρακτηρίζοντας «αγαπημένα παιδάκια» της κυβέρνησης τους μετανάστες, τονίζοντας με έμφαση ότι «οι Έλληνες Πολίτες πεινούν και υποφέρουν».


Ο κ. Αμβρόσιος κλείνει την ανάρτησή του με μία παρέμβαση στον κ. Πολάκη: «Μάθετε να γράφετε τη λέξη θεός μέ κεφαλαίο το Θ, νά γράφετε δηλ. η οργή του Θεού καί όχι "η οργή του θεού"!!!!!».


Και προσθέτει: «Κύριε Υπουργέ, στους ανθρώπους μπορείτε να συμπεριφέρεσθε σαν μάγκας, όχι όμως καί προς τον Θεόν!».


Πηγή: nooz.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X