Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 13/12
Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 13/12 thumbnail

Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 13/12

Σύνοδος Ήλιου-Ανάδρομου Ερμή και το παρελθόν επιστρέφει δυναμικά! Επιδίωξε συμφιλίωση, επανασύνδεση και διόρθωση παρελθοντικών λαθών με όπλο την επικοινωνία, ιδίως αν ανήκεις σε Ζώδιο της Φωτιάς ή της Γης του 3ου δεκαημέρου!
ΚΡΙΟΣ: Τη σημερινή ημέρα, Κριέ, θα έχεις ξεχωριστή δημιουργικότητα και πρέπει να εκμεταλλευτείς αυτό το γεγονός, για να μπορέσεις να ξεπεράσεις πολλά ζητήματα που σε προβλημάτιζαν μέχρι τώρα. Ξεκινάει για σένα μια περίοδος, που ο δυναμισμός σου θα είναι στα ύψη και ό,τι βάλεις στο μυαλό σου θα καταφέρνεις να το πετύχεις με ιδιαίτερη επιτυχία.


ΤΑΥΡΟΣ: Ο Άρης που είναι στον Σκορπιό, Ταύρε, θα σου φέρει αρκετό εκνευρισμό και ένταση για τις υποχρεώσεις που θέλεις να τακτοποιήσεις. Ξεκινάει μια περίοδος που όλες οι στάσιμες καταστάσεις θα βρουν τις καλύτερες λύσεις κι αυτό θα σου δώσει μεγάλη ικανοποίηση. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και θα δεις ότι όλα θα πάνε καλά.


ΔΙΔΥΜΟΣ: Τα σημαντικότερα προσόντα που μπορείς να έχει κάποιος, είναι αυτά που του επιτρέπουν να επικοινωνεί με το περιβάλλον και τους ανθρώπους γύρω του. Χρησιμοποίησε αυτό το ατού σου, Δίδυμε, όπου χρειάζεται, και θα διαπρέψεις. Κινήσου με τον τρόπο που μόνο εσύ ξέρεις κι ο δρόμος σου για την επιτυχία δε θα αργήσει να φανεί.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Από σήμερα, Καρκίνε, ξεκίνα να εκφράζεις τα συναισθήματά σου σε δικά σου πρόσωπα, για να τα βγάλεις από μέσα σου και να νιώσεις καλύτερα. Η περιέργεια (στην καλή της εκδοχή) και η επικοινωνιακή σου διάθεση θα είναι στα ύψη τους σήμερα. Επίσης, είναι χρήσιμο να δεχτείς τη βοήθεια φιλικών σου ατόμων, όμως πρέπει πρώτα να τους τη ζητήσεις.


ΛΕΩΝ: Τα διάφορα γεγονότα που θα συμβούν, Λέων, θα σε κάνουν να δεις μερικά πράγματα με πολύ ρεαλισμό. Φρόντισε να κάνεις τα ξεκαθαρίσματα που θέλεις και μην καταπιέζεσαι ψυχικά. Έχεις πάρα πολλές δυνατότητες και ξεκινάει μια περίοδος που θα δεις να υλοποιούνται πολλά από τα σχέδια του παρελθόντος.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Τη σημερινή ημέρα, Παρθένε, τα πράγματα θα είναι αρκετά χαλαρά, χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις. Μπορείς να προγραμματιστείς για το μέλλον και να αρχίσεις να υλοποιείς τα σχέδια που έχεις βάλει στο νου σου από παλιά. Ο δυναμισμός σου θα είναι μεγάλος και θα δεις πολλές καταστάσεις με θετικό μάτι. Θα έχεις πολλές επιτυχίες στις υποθέσεις σου.


ΖΥΓΟΣ: Η δυναμικότητα και η καλή σου διάθεση, Ζυγέ μου, θα σε κάνουν να θέλεις να αλλάξεις πάρα πολλά πράγματα. Θα νιώσεις την ανάγκη να διώξεις μακριά καταστάσεις που σε κουράζουν ή σε καταπιέζουν. Ξεκινάει μια περίοδος που σε προικίζει με όλα τα απαραίτητα εφόδια για να υλοποιήσεις τους στόχους που έχεις βάλει στο μυαλό σου.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Από σήμερα, Σκορπιέ, καλό θα ήταν να ασχοληθείς λίγο περισσότερο με τον εαυτό σου, πριν επιδιώξεις αλλαγές σε άλλους τομείς. Πρόσεξε τη διατροφή σου, ξεκίνησε γυμναστική, πήγαινε για ψώνια και θα δεις, ότι θα βρεις το κέφι να προχωρήσεις με άλλο αέρα στην καθημερινότητά σου.


ΤΟΞΟΤΗΣ: Σήμερα, Τοξότη, θα υπάρξει μια σύγχυση σε σχέση με τις πολλές υποχρεώσεις που, ούτως ή άλλως, υπάρχουν στην καθημερινότητά σου. Φρόντισε να οργανωθείς περισσότερο και μην καταπιέζεσαι ψυχικά. Είσαι από τα ζώδια που είναι από τη φύση τους πολύ υπεύθυνα. Ό,τι αναλαμβάνεις, θέλεις να το φέρνεις εις πέρας με τον καλύτερο τρόπο.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Σήμερα, Αιγόκερε, θα έχεις πολλές ευκαιρίες για να κάνεις πολλές αλλαγές. Φρόντισε να μην κινείσαι μόνο συναισθηματικά και δες μερικές καταστάσεις ρεαλιστικά, για να μπορέσεις να τα πας καλύτερα. Έχεις πολλές υποχρεώσεις που θα πρέπει να τακτοποιήσεις άμεσα, για να καταφέρεις να προχωρήσεις μπροστά και να κάνεις κάποια ουσιαστικά βήματα για το μέλλον.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Σήμερα, Υδροχόε, θα αισθάνεσαι ότι η τύχη είναι με το μέρος σου. Πρόσεξε όμως τις δεσμεύσεις που αναλαμβάνεις και τις υποσχέσεις που δίνεις, καθώς υπάρχει ο κίνδυνος να μην προλαβαίνεις. Η διάθεσή σου θα είναι χαρούμενη και οι κοινωνικές σου επαφές, ευχάριστες.


ΙΧΘΥΣ: Σήμερα, Ιχθύ μου, θα κινηθείς με μεθοδικότητα και πολύ έξυπνες κινήσεις, για να πετύχεις τους σκοπούς σου. Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες, που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς, αφού θα αποδειχτούν πολύ συμφέρουσες για το μέλλον σου. Ιδιαίτερη προσοχή όμως χρειάζεται σε συζητήσεις που θα κάνεις, για να μην έρθεις σε αντιπαραθέσεις με δικά σου άτομα.


 


πηγή:oroskopos.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X