Αρχική / More / Τα νέα της ημέρας / Σε ρινγκ μετατράπηκε η τουρκική βουλή: Μπουνιές και κλωτσιές μεταξύ βουλευτών (Βίντεο)
Σε ρινγκ μετατράπηκε η τουρκική βουλή: Μπουνιές και κλωτσιές μεταξύ βουλευτών (Βίντεο) thumbnail

Σε ρινγκ μετατράπηκε η τουρκική βουλή: Μπουνιές και κλωτσιές μεταξύ βουλευτών (Βίντεο)

Σε ρινγκ μετατράπηκε η τουρκική βουλή κατά τη συνεδρίαση της Τρίτης, αφού ο αντιπρόεδρος του CHP αποκάλεσε «βλάκα» έναν βουλευτή του κυβερνώντος κόμματος.


Η τουρκική Βουλή συνεδρίαζε για τη συνταγματική αναθεώρηση, ώστε να διευρυνθούν οι εξουσίες του προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.


Ωστόσο, τα πνεύματα οξύνθηκαν όταν στο βήμα βρισκόταν ο αντιπρόεδρος του αντιπολιτευόμενου CHP, Οζγκούρ Οζέλ. Εκείνη την ώρα, οι βουλευτές του ΑΚP και δη ο βουλευτής Ουσάκ ζητούσαν να δοθεί χρόνος στον βουλευτή Μουσά Τσαμ να μιλήσει.


Ο Οζέλ αγνόησε τον Ουσάκ και όταν αυτός επέμεινε, του απάντησε: «Ξέρω τι βλάκας είσαι, γι' αυτό έχω κόψει τις επαφές μαζί σου».


Αμέσως βουλευτές του κυβερνώντος ΑΚP εισέβαλλαν στην αίθουσα και ακολούθησε χάος, καθώς πιάστηκαν στα χέρια με βουλευτές του CHP.


Σημειώνεται πως το ΑΚP με τη βοήθεια των ακροδεξιών του MHP, προωθεί την υιοθέτηση τροποποιήσεων του συντάγματος, οι οποίες σύμφωνα με τον Ερντογάν θα ενισχύουν την άσκηση της εξουσίας, αποτρέποντας την προσφυγή σε εύθραυστες κυβερνήσεις συνεργασίας, όπως συνέβαινε στο παρελθόν…


 


Πηγή: nooz.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X