Αρχική / Υγεία / Πλαστική χειρουργική / Μετα από δύο γέννες ο κόλπος μου έχει χαλαρώσει. Τι μπορώ να κάνω;
Μετα από δύο γέννες ο κόλπος μου έχει χαλαρώσει. Τι μπορώ να κάνω; thumbnail

H 42χρονη Μένια, αναγνώστρια του boro.gr,

Μετα από δύο γέννες ο κόλπος μου έχει χαλαρώσει. Τι μπορώ να κάνω;

Στο ερώτημά σας απαντά ο πλαστικός χειρουργός δρ. Στέφανος ΣταθάκηςΕΡΩΤΗΣΗ: Μετα από δύο γέννες ο κόλπος μου έχει χαλαρώσει. Τι μπορώ να κάνω;


ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Η αισθητική αποκατάσταση των έξω γεννητικών οργάνων της γυναίκας είναι ένα σημαντικό κεφάλαιο της ανατομικής, αλλά και ψυχολογικής ισορροπίας της ίδιας αλλά και του συντρόφου της, προσδίδοντάς της αυτοπεποίθηση, ευεξία και αρμονική σεξουαλική ζωή.


Η αιδοιοπλαστική, συνιστάται για όλες τις γυναίκες που λόγω κατασκευής των οργάνων του αιδοίου αντιμετωπίζουν αισθητικά και λειτουργικά προβλήματα, όπως μακριά και χαλαρά χείλη, ερεθισμό, ερυθρότητα, πόνο και δυσφορία κυρίως κατά τη σεξουαλική επαφή. Με την ανώδυνη και αρκετά αναίμακτη αυτή επέμβαση επιτυγχάνεται η βελτίωση της εμφάνισης και της λειτουργικότητας των εξωτερικών οργάνων της γυναίκας, με ιδιαίτερα θετικά αποτελέσματα.


Ως τεχνική χρησιμοποιείται το λίπος από άλλες περιοχές του σώματος, το οποίο αφού υποστεί σχετική επεξεργασία εισάγεται με τοπική νάρκωση και αποκαθιστά αισθητικά προβλήματα που έχουν να κάνουν με την τοπική χαλάρωση που προκαλείται με το πέρασμα του χρόνου.


Υπάρχει όμως και η περίπτωση της μεγάλης χαλάρωσης όλης της περιοχής του εφηβαίου λόγω πολλαπλών τοκετών που συνοδεύονται από γρήγορη πρόσληψη και απώλεια πολλών κιλών, οπότε εκεί συνιστάται ο συνδυασμός κοιλιοπλαστικής και lifting εφηβαίου, που δίνει οριστική λύση στο πρόβλημα


Δρ. Στέφανος Σταθάκης, MD
Πλαστικός χειρουργός
www.stefanosstathakis.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X