Αρχική / More / Δώρα / Οι νικητές του διαγωνισμού για 3 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Shadowland» στο Μέγαρο Μουσικής (13/12)
Οι νικητές του διαγωνισμού για 3 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Shadowland» στο Μέγαρο Μουσικής (13/12) thumbnail

Οι νικητές του διαγωνισμού για 3 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση "Shadowland" στο Μέγαρο Μουσικής (13/12)

Τις 3 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Shadowland» στο Μέγαρο Μουσικής (13/12) κέρδισαν οι Ιωάννα Γκαρλαούνη, Ιωάννα Παγιατάκη και Γεωργία Στρέμπα.


 


Η Γεωργία Στρέμπα ανήκει στην ηλικακή ομάδα 25-35 και είναι βρεφονηπιοκόμος. Έμαθα για το boro.gr από ένα αρθρο που είχε κοινοποιήσει ένας φίλος της. Από τότε το επισκέπτεται συχνά και ενδιαφέρεται πιο πολύ για θεματα που έχουν να κάνουν με ψυχολογία.


 


 


Η Ιωάννα Γκαρλαούνη ανήκει στην ηλικιακή ομάμα 35-50, είναι δημόσιος υπάλληλος και έχει δυο παιδιά. Παρακολουθεί το boro.gr από όταν ξεκίνησε και προτιμά να διβάζει τα νέα της  ημέρας και θέματα υγείας, εκδηλώσεων και  οικογένειας.


 


Η Ιωάννα Παγιατάκη ανήκει στην ηλικιακή ομάδα 25 -35 και δουλεύει σε τεχνικό γραφείο. Έμαθε για το boro.gr από μία φίλη της, το επισκέπτεται εδώ και δύο μήνες και προτιμά να διαβάζει, κυρίως, θέματα διατροφής και ψυχολογίας.
Φόρμαεπικοινωνίας- Συμμετοχής σε Διαγωνισμό -

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X