Αρχική / More / Τα νέα της ημέρας / Ένταση ξανά στο Ειρηνοδικείο για τους πλειστηριασμούς – Διαπληκτισμός Κωνσταντοπούλου με ΜΑΤ (Βίντεο)
Ένταση ξανά στο Ειρηνοδικείο για τους πλειστηριασμούς - Διαπληκτισμός Κωνσταντοπούλου με ΜΑΤ (Βίντεο) thumbnail

Ένταση ξανά στο Ειρηνοδικείο για τους πλειστηριασμούς – Διαπληκτισμός Κωνσταντοπούλου με ΜΑΤ (Βίντεο)

Έξω από το Ειρηνοδικείο Αθηνών συγκεντρώθηκε κόσμος που αντιδρά στους πλειστηριασμούς παρά την απόφαση του ΔΣ του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Εφετείων Αθηνών-Πειραιώς-Αιγαίου και Δωδεκανήσου για αναστολή της διαδικασίας.


Ένταση σημειώθηκε αρχικά όταν οι δυνάμεις της αστυνομίας απέκλεισαν με κλούβα την είσοδο στο Ειρηνοδικείο, μην επιτρέποντας την είσοδο ούτε και σε δημοσιογράφους.


Η είσοδος στους δημοσιογράφους επετράπη μετά από παρέμβαση της ΕΣΗΕΑ, ενώ στο ειρηνοδικείο πέρασε και η Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία είχε έντονο διαπληκτισμό με τις αστυνομικές δυνάμεις.


 


Ο συμβολαιογράφος, Χαράλαμπος Κριμπάς, που επρόκειτο να πραγματοποιήσει δύο πλειστηριασμούς, όπως δήλωσε αρνήθηκε να προχωρήσει στη διαδικασία καθώς, όπως ανέφερε, ασκήθηκε ψυχολογική βία και εμποδίστηκε η προσέλευση κόσμου σε δημόσια διαδικασία, αλλά και επειδή, όπως είπε, πρόκειται για πρώτη κατοικία και αφορά σε χρέος 200.000 ευρώ.


Ο συγκεκριμένος πλειστηριασμός αφορούσε σε οφειλή ιδιώτη σε ιδιωτική εταιρεία.


Ο δεύτερος πλειστηριασμός που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί και τελικά ανεστάλη, ήταν τα Γραφεία της Ένωσης Ιδιοκτητών Ημερησίων Εφημερίδων για οφειλές άνω των 100.000 που αφορούν δεδουλευμένα σε εργαζόμενους, δήλωσε ο συμβολαιογράφος.


 


Πηγή: news247.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X