Αρχική / Ομορφιά / Μάτια φωτεινά και λαμπερά με μια μόνο κίνηση!
Μάτια φωτεινά και λαμπερά με μια μόνο κίνηση! thumbnail

Μάτια φωτεινά και λαμπερά με μια μόνο κίνηση!

Κάθε μέρα τα μάτια βιώνουν περισσότερες από 10,000 φυσικές μικρο-κινήσεις, μόνο με το ανοιγό-κλειμα τους! Αυτό ισοδυναμεί με περπάτημα 8 χιλιομέτρων την ημέρα! Ως πρώτοι στην κοσμητοβιομηχανία που μελετήσαμε τις επιπτώσεις των μικρο-κινήσεων του περιφερικού δέρματος, η έρευνα της Estée Lauder αποκαλύπτει ότι αυτές οι επαναλαμβανόμενες κινήσεις προκαλούν στρες και ερεθισμούς, συμβάλλοντας στην ορατή γήρανση γύρω από τα μάτια. Βασισμένοι σε αυτήν την επαναστατική ανακάλυψη, η Estée Lauder παρουσιάζει το ΝΕΟ Advanced Night Repair Eye Concentrate Matrix: ένα προϊόν πολλαπλής επιδιόρθωσης, με σύνθεση που ενδυναμώνει και θρέφει την επιδερμίδα και μια καινοτόμο τεχνολογία 360° Matrix Technology™ που προσφέρει υποστήριξη ενάντια στα αποτελέσματα των μικρο-κινήσεων.


Συνδυαστικά με την τεχνολογία ChronoluxCB™, το ΝΕΟ Advanced Night Repair Eye Concentrate Matrix μειώνει θεαματικά την εμφάνιση όλων των κύριων σημαδιών γήρανσης, συμπεριλαμβανομένων την εμφάνιση γραμμών, ρυτίδων, πρηξίματος στην περιοχή κάτω από τα μάτια και μαύρους κύκλους. Με χρήση πρωί και βράδυ με το ενσωματωμένο 360 απλικατέρ, η ευαίσθητη περιοχή γύρω από τα μάτια ενισχύεται, ενδυναμώνεται και ενυδατώνεται με 24ωρη υγρασία. Τα μάτια είναι πιο αναζωογονημένα, φωτεινά, λαμπερά.NEΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ 360° MATRIX TECHNOLOGY™ ΜΕ 2X ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΑ ΟΞΕΑ:


Η νέα τεχνολογία 360° Matrix Technology™ με εκκρεμή πατέντα ευρεσιτεχνίας είναι ένα πολυμερές σύμπλεγμα, από μείγμα viscoelastic πολυμερών και 2Χ συμπυκνωμένη σύνθεση δύο τύπων Υαλουρονικού Οξέως.
Η τεχνολογία αυτή, ‘’αγκαλιάζει’’ την περιοχή των ματιών με ένα σύμπλεγμα ευέλικτου visco-elastic πλέγματος που επιτρέπει την φυσική κίνηση του ματιού, ενώ προσφέρει υποστήριξη ενάντια στα αποτελέσματα των μικρο-κινήσεων του. Οι δύο τύποι Υαλουρονικού Οξέως προσφέρουν άμεση υγρασία, ενυδατώνοντας άμεσα και συγκρατώντας την υγρασία έτσι ώστε να δημιουργηθεί ένα αποτέλεσμα ‘’γεμίσματος’’. Συγχρόνως συμβάλλει στην παραγωγή της φυσικής υγρασίας.


ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΗ


Το ΝΕΟ Advanced Night Repair Eye Concentrate Matrix περιλαμβάνει την ισχυρή τεχνολογία ChronoluxCB™, που υπάρχει και στο κλασσικό Advanced Night Repair Serum. Αυτή η τεχνολογία με πολλαπλές πατέντες, υποστηρίζει τον φυσικό συγχρονισμό και καθαρισμό του δέρματος – Catabolysis – βοηθώντας την περιοχή των ματιών να μεγιστοποιήσει τη φυσική επιδιόρθωση κατά τη διάρκεια της νύχτας τη σωστή δηλαδή στιγμή.


ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ADVANCED NIGHT REPAIR EYE CONCENTRATE MATRIX


o Επιδιορθώνει όλα τα ορατά σημάδια της γήρανσης στην περιοχή των ματιών όπως λεπτές γραμμές και ρυτίδες, πρηξίματα κάτω από τα μάτια και ανομοιόμορφο χρωματικό τόνο
o Ενισχύει και ενδυναμώνει το λεπτό δέρμα στην περιοχή των ματιών αυξάνοντας την πυκνότητα σχεδόν κατά 20% . Προσφέρει υποστήριξη 360 ενάντια στα αποτελέσματα των μικρο-κινήσεων, έτσι ώστε η περιοχή να παραμένει αλώβητη
o Ενυδατώνει με βαθιά ενυδάτωση που διαρκεί για 24 ώρες. Άμεσα η περιοχή των ματιών ενισχύεται με υγρασία, ενώ με την πάροδο του χρόνου, υποβοηθά το δέρμα να αναπαράγει περισσότερη φυσική υγρασία.
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


Τα μάτια είναι άμεσα πιο φωτεινά. Το δέρμα ενισχύεται με υγρασία και έχει πιο απαλή όψη. Σε επτά μέρες, η εμφάνιση των ματιών είναι πιο νεανική και πιο αναζωογονημένη. Σε τέσσερις μόλις εβδομάδες, γραμμές και ρυτίδες, μαύροι κύκλοι και πρηξίματα είναι σημαντικά μειωμένα
 Άμεσα το 99% των γυναικών είπαν πως αισθάνθηκαν την περιοχή των ματιών πιο ενυδατωμένη
 Άμεσα το 90% των γυναικών είπαν αισθάνθηκαν την περιοχή των ματιών πιο αναζωογονημένη και με περισσότερη ενέργεια
 Μετά από 4 εβδομάδες το 92% των γυναικών είπαν αισθάνθηκαν την περιοχή γύρω από τα μάτια με περισσότερη ελαστικότητα
 Μετά από 4 εβδομάδες, το 92% των γυναικών είπαν πως η περιοχή των ματιών ήταν πιο απαλή και ενυδατωμένη
 Μετά από 4 εβδομάδες, το 88% των γυναικών είπαν πως η εμφάνιση των ματιών τους ήταν πιο νεανική


ΧΡΗΣΗ


Χρησιμοποιήστε πρωί και βράδυ με τι ειδικό απλικατερ μασάζ 360. Απαλά ‘’ρολάρετέ’’ το, κάτω από κάθε μάτι 3 φορές. Στη συνέχεια κάντε κυκλικό μασάζ κάτω από την περιοχή των ματιών και επάνω από το βλέφαρο. Τελειώστε ταμπονάροντας με το δάχτυλό σας μέχρι το προϊόν αν απορροφηθεί.
39 εκκρεμείς πατέντες ευρεσιτεχνίας
Δερματολογικά και Οφθαλμολογικά Ελεγμένο

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X