Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Σταυρίδης: Επιτάχυνση των διαδικασιών πώλησης του ΟΛΠ
H Ελλάδα εξετάζει την επιτάχυνση των διαδικασιών πώλησης του ΟΛΠ, προκειμένου να καλύψει την τεράστια τρύπα στο πρόγραμμα ιδιωτικοποιήσεων, δήλωσε σήμερα ο επικεφαλής του ΤΑΙΠΕΔ.Σε συνέντευξή στη WSJ ο Στέλιος Σταυρίδης υποστήριξε ότι το σχέδιο θα μπορούσε να περιλαμβάνει την πώληση ποσοστού 74% του ΟΛΠ το οποίο ανήκει στην κυβέρνηση και την παραχώρηση της διαχείρισης του λιμένα για 30 ή 40 χρόνια, κίνηση που δύναται να καλύψει μέρος από το εκτιμώμενο κενό του 1 δισ. στο πρόγραμμα των αποκρατικοποιήσεων.Μια ενδεχόμενη συμφωνία για ΟΛΠ σε συνδυασμό με την πώληση των σιδηροδρόμων θα μπορούσαν να προσελκύσουν το επενδυτικό ενδιαφέρον των Κινέζων, υποστήριξε ο επικεφαλής του ΤΑΙΠΕΔ.ΠΗΓΗ: Euro2day

Σταυρίδης: Επιτάχυνση των διαδικασιών πώλησης του ΟΛΠ

H Ελλάδα εξετάζει την επιτάχυνση των διαδικασιών πώλησης του ΟΛΠ, προκειμένου να καλύψει την τεράστια τρύπα στο πρόγραμμα ιδιωτικοποιήσεων, δήλωσε σήμερα ο επικεφαλής του ΤΑΙΠΕΔ.

Σε συνέντευξή στη WSJ ο Στέλιος Σταυρίδης υποστήριξε ότι το σχέδιο θα μπορούσε να περιλαμβάνει την πώληση ποσοστού 74% του ΟΛΠ το οποίο ανήκει στην κυβέρνηση και την παραχώρηση της διαχείρισης του λιμένα για 30 ή 40 χρόνια, κίνηση που δύναται να καλύψει μέρος από το εκτιμώμενο κενό του 1 δισ. στο πρόγραμμα των αποκρατικοποιήσεων.

Μια ενδεχόμενη συμφωνία για ΟΛΠ σε συνδυασμό με την πώληση των σιδηροδρόμων θα μπορούσαν να προσελκύσουν το επενδυτικό ενδιαφέρον των Κινέζων, υποστήριξε ο επικεφαλής του ΤΑΙΠΕΔ.

ΠΗΓΗ: Euro2day

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X