Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Έξι μύθοι για το στρες και το άγχος
Το άγχος είναι ένα μέρος της ζωής μας και δεν υπάρχει κανείς που μπορεί να το αποφύγει. Αλλά καθώς ζούμε με αυτό, πολλοί παρερμηνεύουμε μερικά από τα βασικά στοιχεία του και το ρόλο του στη ζωή μας. Σε πολλές ερευνητικές μελέτες έχει αποδειχθεί ότι το άγχος συμβάλει στην επιδείνωση πολλών σωματικών ασθενειών τα πάντα, από καρδιακή νόσο μέχρι και τη νόσο του Αλτσχάιμερ. Η μείωση του στρες μπορεί όχι μόνο να μας βοηθήσει να αισθανθούμε καλύτερα, αλλά και να ζήσουμε μια μακρύτερη, απαλλαγμένη από ασθένειες ζωή.

 Ας δούμε μερικούς από τους κοινούς μύθους γύρω από το άγχος.Διαβάστε περισσότερα στο boro.gr

Έξι μύθοι για το στρες και το άγχος

Το άγχος είναι ένα μέρος της ζωής μας και δεν υπάρχει κανείς που μπορεί να το αποφύγει. Αλλά καθώς ζούμε με αυτό, πολλοί παρερμηνεύουμε μερικά από τα βασικά στοιχεία του και το ρόλο του στη ζωή μας. Σε πολλές ερευνητικές μελέτες έχει αποδειχθεί ότι το άγχος συμβάλει στην επιδείνωση πολλών σωματικών ασθενειών – τα πάντα, από καρδιακή νόσο μέχρι και τη νόσο του Αλτσχάιμερ. Η μείωση του στρες μπορεί όχι μόνο να μας βοηθήσει να αισθανθούμε καλύτερα, αλλά και να ζήσουμε μια μακρύτερη, απαλλαγμένη από ασθένειες ζωή.

 Ας δούμε μερικούς από τους κοινούς μύθους γύρω από το άγχος.

Διαβάστε περισσότερα στο boro.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X