Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Στην Καβάλα την Πέμπτη ο Αλ. Τσίπρας
Τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ για την ανεργία και τις εργασιακές σχέσεις θα παρουσιάσει στην Καβάλα ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας σε εκδήλωση που διοργανώνει η ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ της πόλης, την Πέμπτη 20 Ιουνίου στις 20:00, στην πλατεία Καπνεργάτη. Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Κουμουνδούρου, στην εκδήλωση θα μιλήσουν οι βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης Δημήτρης Στρατούλης και Χρήστος Καραγιαννίδης καθώς και ο υπεύθυνος Εργατικής Πολιτικής Γιώργος Γαβρίλης.

Στην Καβάλα την Πέμπτη ο Αλ. Τσίπρας

Τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ για την ανεργία και τις εργασιακές σχέσεις θα παρουσιάσει στην Καβάλα ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας σε εκδήλωση που διοργανώνει η ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ της πόλης, την Πέμπτη 20 Ιουνίου στις 20:00, στην πλατεία Καπνεργάτη.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Κουμουνδούρου, στην εκδήλωση θα μιλήσουν οι βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης Δημήτρης Στρατούλης και Χρήστος Καραγιαννίδης καθώς και ο υπεύθυνος Εργατικής Πολιτικής Γιώργος Γαβρίλης.

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X