Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / «Έσβηναν» τις ποινές για να διοριστούν στο δημόσιο
Μια υπουργική απόφαση αρκούσε για να αρθούν καταδίκες ατόμων από το ποινικό τους μητρώο με στόχο την πρόσληψη τους σε οργανισμούς του δημοσίου. Πρόκειται για μια συνηθισμένη και καθόλα νόμιμη διαδικασία. Ωστόσο γεννά ερωτηματικά το γεγονός ότι σε πολλές περιπτώσεις υπήρξαν φωτογραφικές διατάξεις αλλά και απαλείψεις ποινών. Στο ΦΕΚ που φέρνει στην δημοσιότητα το Real.gr με ημερομηνία 25 Ιανουαρίου του 2012 και φέρει την υπογραφή του τότε υπουργού δικαιοσύνης Μ. Παπαϊωάννου αναφέρονται δεκάδες περιπτώσεις ατόμων που είχαν καταδικαστεί για ναρκωτικά, κλοπές, οπλοφορία και για σωματικές βλάβες και φθορές να "σβήνονται

«Έσβηναν» τις ποινές για να διοριστούν στο δημόσιο

Μια υπουργική απόφαση αρκούσε για να αρθούν καταδίκες ατόμων από το ποινικό τους μητρώο με στόχο την πρόσληψη τους σε οργανισμούς του δημοσίου.

Πρόκειται για μια συνηθισμένη και καθόλα νόμιμη διαδικασία. Ωστόσο γεννά ερωτηματικά το γεγονός ότι σε πολλές περιπτώσεις υπήρξαν φωτογραφικές διατάξεις αλλά και απαλείψεις ποινών.

Στο ΦΕΚ που φέρνει στην δημοσιότητα το Real.gr με ημερομηνία 25 Ιανουαρίου του 2012 και φέρει την υπογραφή του τότε υπουργού δικαιοσύνης Μ. Παπαϊωάννου αναφέρονται δεκάδες περιπτώσεις ατόμων που είχαν καταδικαστεί για ναρκωτικά, κλοπές, οπλοφορία και για σωματικές βλάβες και φθορές να «σβήνονται

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

X