Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Σε πύρινο κλοιό ο Πύργος
Μια νέα πυρκαγιά που ξέσπασε λίγο μετά τις 4 το απόγευμα στην περιοχή Μεσολογγάκι Πύργου ήρθε να προστεθεί στα τρία μέτωπα που μαίνονται στην Αμαλιάδα από νωρίς το μεσημέρι. Η φωτιά έχει ξεσπάσει πίσω από τις εγκαταστάσεις των παλαιών σφαγείων και καίγονται χαμηλή βλάστηση, δέντρα και παραπήγματα. Η πυροσβεστική υπηρεσία βρίσκεται σε δεινή θέση καθώς συνεχώς ξεσπούν νέες εστίες πυρκαγιάς σε μεγάλη απόσταση στο Μεσολογγάκι. Στέλνονται δυνάμεις από όλο το νομό. Στο μεταξύ τρία μέτωπα είχαν ξεσπάσει μέχρι τις δύο και μισή το μεσημέρι, εκ των οποίων τα δύο ακόμη μαίνονται. Το πρώτο, λίγο μετά τις 11 το πρωί ξέσπασε σε αγροτική περιοχή στη θέση Κονιδέικα και αντιμετωπίστηκε άμεσα από τις πυροσβεστικές δυνάμεις. Η δεύτερη εστία, μισή ώρα μετά τη μία το μεσημέρι, ξέσπασε σε δασική έκταση στη θέση Φραγκαπήδημα. Στο σημείο επιχειρούν δυνάμεις της Πυροσβεστικής από Πύργο και Αμαλιάδα ενώ δύο Cannader κάνουν ρίψεις νερού στο ενός χιλιομέτρου πύρινο μέτωπο. Τρίτη πυρκαγιά ξέσπασε στις δύο και μισή το μεσημέρι,αυτή την φορά μέσα σε σκουπιδότοπο στα Κονιδέικα. ΠΗΓΗ: ilialive.gr

Σε πύρινο κλοιό ο Πύργος

Μια νέα πυρκαγιά που ξέσπασε λίγο μετά τις 4 το απόγευμα στην περιοχή Μεσολογγάκι Πύργου ήρθε να προστεθεί στα τρία μέτωπα που μαίνονται στην Αμαλιάδα από νωρίς το μεσημέρι.

Η φωτιά έχει ξεσπάσει πίσω από τις εγκαταστάσεις των παλαιών σφαγείων και καίγονται χαμηλή βλάστηση, δέντρα και παραπήγματα.

Η πυροσβεστική υπηρεσία βρίσκεται σε δεινή θέση καθώς συνεχώς ξεσπούν νέες εστίες πυρκαγιάς σε μεγάλη απόσταση στο Μεσολογγάκι. Στέλνονται δυνάμεις από όλο το νομό.

Στο μεταξύ τρία μέτωπα είχαν ξεσπάσει μέχρι τις δύο και μισή το μεσημέρι, εκ των οποίων τα δύο ακόμη μαίνονται.

Το πρώτο, λίγο μετά τις 11 το πρωί ξέσπασε σε αγροτική περιοχή στη θέση Κονιδέικα και αντιμετωπίστηκε άμεσα από τις πυροσβεστικές δυνάμεις.

Η δεύτερη εστία, μισή ώρα μετά τη μία το μεσημέρι, ξέσπασε σε δασική έκταση στη θέση Φραγκαπήδημα. Στο σημείο επιχειρούν δυνάμεις της Πυροσβεστικής από Πύργο και Αμαλιάδα ενώ δύο Cannader κάνουν ρίψεις νερού στο ενός χιλιομέτρου πύρινο μέτωπο.

Τρίτη πυρκαγιά ξέσπασε στις δύο και μισή το μεσημέρι,αυτή την φορά μέσα σε σκουπιδότοπο στα Κονιδέικα.

ΠΗΓΗ: ilialive.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X