Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Παντού με τον αγαπημένο της!
Στο αεροδρόμιο της Αθήνας συνέλαβε ο φωτογραφικός φακός την Έλενα Παπαρίζου και τον Ανδρέα Καψάλη, πριν λίγες ημέρες. Το ζευγάρι, ντυμένο casual, κρατώντας τις αποσκευές του, μπήκε στο αεροδρόμιο και δεν έδειξε να ενοχλείται από την παρουσία των φωτογράφων στον χώρο.Η διάσημη τραγουδίστρια, σε πρόσφατη τηλεοπτική της συνέντευξη στην κυπριακή τηλεόραση και τον Τάσο Τρύφωνος παραδέχτηκε πως αποδέχτηκε την πρόταση γάμου, που της έκανε ο σύντροφός της: "Μου έδωσε ένα δαχτυλίδι, μου εξέφρασε πως θέλει να ζήσει την υπόλοιπη ζωή του μαζί μου. Φόρεσα κατ' ευθείαν το δαχτυλίδι και του είπα πως κι εγώ θεωρώ πως είναι ο άνθρωπος της ζωής μου. Βεβαίως και αποδέχτηκα την πρόταση! Χαζή ήμουν να αρνηθώ;

Παντού με τον αγαπημένο της!

Στο αεροδρόμιο της Αθήνας συνέλαβε ο φωτογραφικός φακός την Έλενα Παπαρίζου και τον Ανδρέα Καψάλη, πριν λίγες ημέρες. Το ζευγάρι, ντυμένο casual, κρατώντας τις αποσκευές του, μπήκε στο αεροδρόμιο και δεν έδειξε να ενοχλείται από την παρουσία των φωτογράφων στον χώρο.

Η διάσημη τραγουδίστρια, σε πρόσφατη τηλεοπτική της συνέντευξη στην κυπριακή τηλεόραση και τον Τάσο Τρύφωνος παραδέχτηκε πως αποδέχτηκε την πρόταση γάμου, που της έκανε ο σύντροφός της:

"Μου έδωσε ένα δαχτυλίδι, μου εξέφρασε πως θέλει να ζήσει την υπόλοιπη ζωή του μαζί μου. Φόρεσα κατ’ ευθείαν το δαχτυλίδι και του είπα πως κι εγώ θεωρώ πως είναι ο άνθρωπος της ζωής μου. Βεβαίως και αποδέχτηκα την πρόταση! Χαζή ήμουν να αρνηθώ;

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

X