Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Παντρεύεται η Σάσα Μπάστα
Το ατίθασο κορίτσι της showbiz παντρεύεται σύμφωνα με δημοσίευμα της espresso! Σάσα Μπάστα βρήκε το άλλο της μισό στο πρόσωπο του DJ Valentino και αποφάσισε να νοικοκυρευτεί, αφού πρώτα φορέσει... νυφικό. Αλλωστε, τα τελευταία χρόνια έχει αποσυρθεί από τα φώτα της δημοσιότητας και έχει αφοσιωθεί στον σύντροφό της, τον άνδρα που κατάφερε αυτό που κανείς στο παρελθόν δεν πέτυχε: να τιθασεύσει το πιο sexy celebrity κορμί, την... καυτή Σάσα. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της "Espresso

Παντρεύεται η Σάσα Μπάστα

Το ατίθασο κορίτσι της showbiz παντρεύεται σύμφωνα με δημοσίευμα της espresso! Σάσα Μπάστα βρήκε το άλλο της μισό στο πρόσωπο του DJ Valentino και αποφάσισε να νοικοκυρευτεί, αφού πρώτα φορέσει… νυφικό.

Αλλωστε, τα τελευταία χρόνια έχει αποσυρθεί από τα φώτα της δημοσιότητας και έχει αφοσιωθεί στον σύντροφό της, τον άνδρα που κατάφερε αυτό που κανείς στο παρελθόν δεν πέτυχε: να τιθασεύσει το πιο sexy celebrity κορμί, την… καυτή Σάσα.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Espresso

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

X