Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Αγωνία για τον Σάκη Μπουλά!
Νέα σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του Σάκη Μπουλά. Ο δημοφιλής καλλιτέχνης, που τους τελευταίους μήνες ανεβαίνει τον δικό του Γολγοθά έχοντας να αντιμετωπίσει ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα που του παρουσιάστηκε στις αρχές του χρόνου, δίνει τη μάχη του με αξιοπρέπεια, δυναμισμό, αλλά και το γνώριμο χιούμορ που τον διακρίνει πάντα.Στο πλευρό του έχει τα αγαπημένα του πρόσωπα, αλλά και τη σύντροφό του, την ηθοποιό Αλεξάνδρα Ούστα με την οποία αυτές τις μέρες βρίσκεται στη Ρώμη, αφού τα ταξίδια ήταν πάντα για εκείνον μια ανάσα ζωής, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες μας, η επίσκεψη στο εξωτερικό έχει σχέση και με την αναζήτηση καινούργιων ιατρικών μεθόδων για τη θεραπεία της ασθένειάς του.Πηγή: Εspresso

Αγωνία για τον Σάκη Μπουλά!

Νέα σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του Σάκη Μπουλά. Ο δημοφιλής καλλιτέχνης, που τους τελευταίους μήνες ανεβαίνει τον δικό του Γολγοθά έχοντας να αντιμετωπίσει ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα που του παρουσιάστηκε στις αρχές του χρόνου, δίνει τη μάχη του με αξιοπρέπεια, δυναμισμό, αλλά και το γνώριμο χιούμορ που τον διακρίνει πάντα.

Στο πλευρό του έχει τα αγαπημένα του πρόσωπα, αλλά και τη σύντροφό του, την ηθοποιό Αλεξάνδρα Ούστα με την οποία αυτές τις μέρες βρίσκεται στη Ρώμη, αφού τα ταξίδια ήταν πάντα για εκείνον μια ανάσα ζωής, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες μας, η επίσκεψη στο εξωτερικό έχει σχέση και με την αναζήτηση καινούργιων ιατρικών μεθόδων για τη θεραπεία της ασθένειάς του.

Πηγή: Εspresso

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X