Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Διαμαρτυρία για τις συγχωνεύσεις και καταργήσεις σχολείων
Συγκέντρωση έξω από το υπουργείο Παιδείας πραγματοποίησαν γονείς μαθητών και εκπαιδευτικοί από το Περιστέρι, διαμαρτυρόμενοι για το ενδεχόμενο συγχώνευσης ή κατάργησης σχολείων στην περιοχή τους.Γονείς και εκπαιδευτικοί διεκδικούν να μην κλείσει κανένα σχολείο, να μη συγχωνευθεί και να μην καταργηθεί καμία σχολική μονάδα. Επίσης να μην υπάρχουν τάξεις πάνω από 20 μαθητές, κ.λπ.Απόφαση για αγωνιστικές κινητοποιήσεις για την αποτροπή των σχεδίων συγχωνεύσεων και καταργήσεων σχολείων, πάρθηκε σε ευρεία σύσκεψη που έγινε πριν λίγες μέρες, στο 5ο δημοτικό σχολείο Περιστερίου, με πρωτοβουλία του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Περιστερίου "Έλλη Αλεξίου

Διαμαρτυρία για τις συγχωνεύσεις και καταργήσεις σχολείων

Συγκέντρωση έξω από το υπουργείο Παιδείας πραγματοποίησαν γονείς μαθητών και εκπαιδευτικοί από το Περιστέρι, διαμαρτυρόμενοι για το ενδεχόμενο συγχώνευσης ή κατάργησης σχολείων στην περιοχή τους.

Γονείς και εκπαιδευτικοί διεκδικούν να μην κλείσει κανένα σχολείο, να μη συγχωνευθεί και να μην καταργηθεί καμία σχολική μονάδα. Επίσης να μην υπάρχουν τάξεις πάνω από 20 μαθητές, κ.λπ.

Απόφαση για αγωνιστικές κινητοποιήσεις για την αποτροπή των σχεδίων συγχωνεύσεων και καταργήσεων σχολείων, πάρθηκε σε ευρεία σύσκεψη που έγινε πριν λίγες μέρες, στο 5ο δημοτικό σχολείο Περιστερίου, με πρωτοβουλία του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Περιστερίου «Έλλη Αλεξίου

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

X