Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / «Θα ήθελα ένα αγόρι»
Καλεσμένη του Θανάση Πάτρα, στην εκπομπή FTHISTV του ΑΝΤ1, ήταν την Τρίτη το πρωί η Ελένη Πετρουλάκη και μίλησε για την οικογένεια και τα παιδιά της. Όπως είπε, θα ήθελε ένα αγοράκι με τέσσερα κορίτσια, αλλά δοξάζει τον θεό που κατάφερε να κάνει τέσσερα παιδιά, γιατί όπως είναι ήδη γνωστό δεν της ήταν εύκολο. Ενώ δεν δίστσε να πει αυτό που νιώθουν πολλές μαμάδες, πώς τα παιδιά σε βγάζουν εκτός ορίων: "Τα παιδιά είναι το μοναδικό πράγμα στο οποίο δεν μπορώ να συγκρατήσω τα νεύρα μου". Η Ελένη δεν απέκλεισε όταν τα παιδιά της μεγαλώσουν να κάνει ακόμη ένα παιδί.

«Θα ήθελα ένα αγόρι»

Καλεσμένη του Θανάση Πάτρα, στην εκπομπή FTHISTV του ΑΝΤ1, ήταν την Τρίτη το πρωί η Ελένη Πετρουλάκη και μίλησε για την οικογένεια και τα παιδιά της.

Όπως είπε, θα ήθελε ένα αγοράκι με τέσσερα κορίτσια, αλλά δοξάζει τον θεό που κατάφερε να κάνει τέσσερα παιδιά, γιατί όπως είναι ήδη γνωστό δεν της ήταν εύκολο. Ενώ δεν δίστσε να πει αυτό που νιώθουν πολλές μαμάδες, πώς τα παιδιά σε βγάζουν εκτός ορίων: «Τα παιδιά είναι το μοναδικό πράγμα στο οποίο δεν μπορώ να συγκρατήσω τα νεύρα μου».

Η Ελένη δεν απέκλεισε όταν τα παιδιά της μεγαλώσουν να κάνει ακόμη ένα παιδί.

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X