Αρχική / Σεξ / Γυναίκα / Συχνά ο σύντροφός μου προσπαθεί να μου βάλει δάχτυλο, αλλά δεν μου αρέσει… (ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ)
Συχνά ο σύντροφός μου προσπαθεί να μου βάλει δάχτυλο, αλλά δεν μου αρέσει... (ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ)  thumbnail

Συχνά ο σύντροφός μου προσπαθεί να μου βάλει δάχτυλο, αλλά δεν μου αρέσει… (ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ)

Ένα από τα πιο συνηθισμένα… ερωτικά παιχνίδια για ένα ζευγάρι είναι και το να βάζει δάχτυλο (ή και δάχτυλα πολλές φορές) ο σύντροφός σου στον κόλπο σου. Κάποιες γυναίκες το δέχονται με ευχαρίστηση, κάποιες άλλες πάλι όχι.


Εάν ανήκεις στην κατηγορία των γυναικών εκείνων που το «δάχτυλο» δεν τους προκαλεί ιδιαίτερη… συγκίνηση, τότε διάβασε γιατί αυτό συμβαίνει και πάρε τις απαντήσεις που ψάχνεις, μέσα από μαρτυρίες άλλων γυναικών.Λένα, 25 ετών: «Κάθε φορά που το αγόρι μου πάει να μου βάλει δάχτυλο, τραβιέμαι. Δεν μου αρέσει καθόλου και με κάνει να χάνω τη διάθεσή μου για σεξ. Εγώ έχω το πρόβλημα;»


Σε καμία περίπτωση. Όπως τονίζουν οι ειδικοί κάθε γυναίκα είναι διαφορετική και κυρίως στο σεξ δεν είναι δυνατόν να αρέσουν σε όλες τα ίδια πράγματα. Εξάλλου, εάν συνέβαινε αυτό τότε ακόμα και το σεξ θα ήταν κάτι πολύ βαρετό. Μην ανησυχείς, λοιπόν. Το ότι διαφέρεις σε αυτό το κομμάτι δεν είναι κακό, αλλά απολύτως φυσιολογικό.


Μαρία, 31 ετών: «Γιατί μου αρέσει να βάζω εγώ δάχτυλο στον εαυτό μου, όταν αυνανιζομαι, αλλά δεν μου αρέσει να το κάνει ο παρτενέρ μου;»


Επειδή πρόκειται για το δικό σου σώμα και ειδικότερα τον δικό σου κόλπο, είναι πιθανό ο σύντροφός σου να κάνει κάτι που δεν σου αρέσει, προσπαθώντας να εφαρμόσει μια διαφορετική… τεχνική από τη δική σου. Εάν συμβαίνει αυτό, μπορείς αν θέλεις να του πεις τι είναι αυτό που κάνει και δεν σου αρέσει καθόλου. Επίσης, είναι πολύ πιθανό όταν πάει να σε αγγίξει στο σημείο αυτό να είσαι λίγο πιο νευρική απ’ ό, τι όταν είσαι μόνη σου, κάτι που και πάλι είναι απολύτως φυσιολογικό. Μπορείς, πάντως, να προσπαθήσεις να χαλαρώσεις για να το απολαύσεις, αφού όταν είσαι νευρική και σφιγμένη είναι λογικό αυτό να περνάει και στο σώμα σου. Εάν και πάλι δεις ότι δεν έχει αποτέλεσμα, κανένα πρόβλημα. Το ξεχνάς και τελείωσε…


Αλεξάνδρα, 29 ετών: «Υπάρχει περίπτωση να κάνει κάτι λάθος ο σύντροφός μου;»


Ναι, είναι πολύ πιθανό ο τρόπος που σε αγγίζει να μην είναι αυτός που αρέσει σε σένα και κάνει το σώμα σου να ανταποκρίνεται. Εάν, πάντως, θέλεις να του δώσεις μια ακόμα ευκαιρία μπορείς πολύ απλά να τον «καθοδηγήσεις», δείχοντάς του και με τις αντιδράσεις σου αν αυτό που κάνει σου αρέσει.Κατερίνα, 34 ετών: «Όσες φορές το έχω προσπαθήσει δεν μου άρεσε ιδιαίτερα. Να το ξανατολμήσω ή όχι;»


Αυτό είναι στη διακριτική σου ευχέρεια. Εάν θέλεις το ξαναδοκιμάζεις, εάν όχι τότε δεν χρειάζεταινα πιέσεις τον εαυτό σου, γιατί σίγουρα δεν θα το ευχαριστηθείς που είναι και το βασικό ζητούμενο στην περίπτωση αυτή.


Ειρήνη, 29 ετών: «Πώς μπορώ να κάνω την όλη διαδικασία πιο ευχάριστη;»


Η απάντηση εδώ είναι μόνο μια: Λιπαντικό. Ειδικά εάν είσαι σφιγμένη και δεν μπορεί να υγρανθεί ο κόλπος σου φυσικά, τότε το λιπαντικό θα σε… σώσει, καθώς θα μιεώσει την τριβή στην περιοχή αυτή, δημιουργώντας σου μια άλλη πιο ευχάριστη αίσθηση.


Δ. Μ.
Με πληροφορίες από www.womenshealthmag.com

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X