Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Αναβλήθηκαν οι συνομιλίες ΗΠΑ-ταλιμπάν
Οι προπαρασκευαστικές ειρηνευτικές συνομιλίες ανάμεσα σε Αμερικανούς αξιωματούχους και τους ταλιμπάν του Αφγανιστάν που θα διεξαχθούν στο Κατάρ δεν αναμένεται να πραγματοποιηθούν σήμερα, όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένο, δήλωσε στο Ρόιτερς πηγή που γνωρίζει το ζήτημα.Ερωτηθείσα αν η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί σήμερα, η πηγή απάντησε: "Δεν υπάρχει τίποτα προγραμματισμένο που να γνωρίζω". Στην ερώτηση αν αυτό σημαίνει ότι δεν θα διεξαχθεί σήμερα, η πηγή απάντησε: "Ναι, έτσι είναι".ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αναβλήθηκαν οι συνομιλίες ΗΠΑ-ταλιμπάν

Οι προπαρασκευαστικές ειρηνευτικές συνομιλίες ανάμεσα σε Αμερικανούς αξιωματούχους και τους ταλιμπάν του Αφγανιστάν που θα διεξαχθούν στο Κατάρ δεν αναμένεται να πραγματοποιηθούν σήμερα, όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένο, δήλωσε στο Ρόιτερς πηγή που γνωρίζει το ζήτημα.

Ερωτηθείσα αν η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί σήμερα, η πηγή απάντησε: "Δεν υπάρχει τίποτα προγραμματισμένο που να γνωρίζω". Στην ερώτηση αν αυτό σημαίνει ότι δεν θα διεξαχθεί σήμερα, η πηγή απάντησε: "Ναι, έτσι είναι".

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X