Αρχική / Πολιτισμός / #MuseumSelfieDay σήμερα στο Μουσείο Μπενάκη!
#MuseumSelfieDay σήμερα στο Μουσείο Μπενάκη!  thumbnail

#MuseumSelfieDay σήμερα στο Μουσείο Μπενάκη!

Το Μουσείο Μπενάκη συμμετέχει και φέτος στη δράση παρακινώντας τους επισκέπτες να τραβήξουν selfie σε διάφορα σημεία του εκθεσιακού του χώρου.
Στις 22 Ιανουαρίου του 2014, οι επισκέπτες και οι επιμελητές των μουσείων σε όλον τον κόσμο έλαβαν για πρώτη φορά μέρος στην #MuseumSelfieDay,  μία δράση στο Twitter που στοχεύει στην ευαισθητοποίηση του κοινού απέναντι στις μεγάλες συλλογές των μουσείων.


Το 2018, η μέρα που έχει οριστεί ως Museum Selfie Day είναι η Τετάρτη 17 Ιανουαρίου. Το Μουσείο Μπενάκη συμμετέχει και φέτος παρακινώντας τόσο τους επισκέπτες όσο και το προσωπικό του να συμμετάσχουν σε αυτή τη δράση.


Για τη μέρα αυτή, στο Μουσείο Μπενάκη Ελληνικού Πολιτισμού (Κουμπάρη 1) έχουν τοποθετηθεί σημάνσεις Selfie Spot σε διάφορα σημεία του εκθεσιακού χώρου, προτείνοντας στους επισκέπτες σημεία που θα μπορούσαν να τραβήξουν τo δικό τους selfie, με hashtags #BenakiMuseumSelfie και #MuseumSelfieDay


Η δημοσίευση των φωτογραφιών θα γίνεται σε Twitter, Facebook και Instagram, με tag @MuseumSelfieDay και @TheBenakiMuseum.
πηγή:elculture.grComments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X