Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Τοκετός μετά από καισαρική: όσα πρέπει να ξέρεις
Γράφει ο Γεράσιμος Αρσένης-ΓυναικολόγοςΑν έχεις υποβληθεί σε καισαρική τομή δεν είσαι η μόνη. Στην Ελλάδα το ποσοστό των καισαρικών τομών πλησιάζει ( ή και ξεπερνά ) το 40%, και είναι το υψηλότερο στην Ευρώπη. Εάν επιθυμείς να προσπαθήσεις ένα κολπικό τοκετό, θα χαρείς να μάθεις ότι το 90% των γυναικών που έχουν κάνει καισαρική είναι υποψήφιες για VBAG. Στις περισσότερες έρευνες το 60-80% ή αλλιώς 3 με 4 από τις 5 γυναίκες μπορούν να πετύχουν κολπικό τοκετό μετά από καισαρική.Μπείτε τώρα στο www.nowdoctor.gr και διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου.

Τοκετός μετά από καισαρική: όσα πρέπει να ξέρεις

Γράφει ο Γεράσιμος Αρσένης-Γυναικολόγος

Αν έχεις υποβληθεί σε καισαρική τομή δεν είσαι η μόνη. Στην Ελλάδα το ποσοστό των καισαρικών τομών πλησιάζει ( ή και ξεπερνά ) το 40%, και είναι το υψηλότερο στην Ευρώπη. Εάν επιθυμείς να προσπαθήσεις ένα κολπικό τοκετό, θα χαρείς να μάθεις ότι το 90% των γυναικών που έχουν κάνει καισαρική είναι υποψήφιες για VBAG. Στις περισσότερες έρευνες το 60-80% ή αλλιώς 3 με 4 από τις 5 γυναίκες μπορούν να πετύχουν κολπικό τοκετό μετά από καισαρική.

Μπείτε τώρα στο www.nowdoctor.gr και διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X