Αρχική / Σεξ / Ζευγάρι / Το μυστικό για απίστευτο σεξ!
Το μυστικό για απίστευτο σεξ! thumbnail

Το μυστικό για απίστευτο σεξ!

Η γυναικεία σεξουαλικότητα παρουσιάζει εντελώς αντιφατικά πρόσωπα: Από τη μία, έχουμε τη γυναίκα-πειρασμό, από την άλλη, την πιστή σύζυγο – η πρώτη, μια αγριόγατα που δεν γνωρίζει κανένα φραγμό, η δεύτερη, η προσωποποίηση του έμπιστου θηλυκού, με το υποταγμένο βλέμμα, που πρέπει να της κάνετε έρωτα με τόση προσοχή σα να είναι πορσελάνινη κούκλα(…) Η γυναίκα είναι συγχρόνως πλανεύτρα και σύζυγος, και αν οι άντρες βλέπουν πάντα το σεξ σαν μια ιερή και σοβαρή διαδικασία, οι γυναίκες τους θα πλήξουν αφόρητα. (…) Εάν υπάρχει αρκετό πάθος στην κρεβατοκάμαρα, οι γυναίκες δεν νοιάζονται για το πού θα τις αγγίξει ο άντρας, γιατί το θέμα δεν είναι αν είχαν ή δεν είχαν οργασμό το συγκεκριμένο βράδυ – το θέμα είναι η εκσταση!Και η έκσταση δεν έχει υποχρεωτικά σχέση με τον οργασμό. Έχει σχέση με την έξαψη…


Ο Ντέιβιντ Σναρτς γράφει στο βιβλίο του “Η Δοκιμασία του Σεξ” και στην πιο δημοφιλή εκδοχή του, “Ο Παθιασμένος Γάμος”, ότι αυτό το είδος του έρωτα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως “σεξ στην μπρίζα”. Εκατοντάδες ζευγάρια παρακολουθούν τα σεμινάριά του, και προσπαθούν να βρουν με ποιον τρόπο μπορούν να ζήσουν μια παρόμοια εμπειρία έστω σε μικρότερη ένταση – ή τουλάχιστον, να ξαναβρούν το πάθος που υπήρχε κάποτε στη σχέση τους. Ξοδεύουν πολλά χρήματα για να ξαναβρούν τη χαμένη τους επαφή, και, απ’ ό,τι ακούω, τα χρήματά τους πιάνουν τόπο (…)Το βασικό στοιχείο του προγράμματος του Σναρτς είναι ότι οι άντρες και οι γυναίκες μαθαίνουν να μη δίνουν παράσταση οι μεν στους δε, και ασκούνται να απολαμβάνουν τη δική τους ικανοποίηση. Παύουν να τους απασχολούν οι επιδόσεις τους , και διεκδικούν αυτό που έχουν ανάγκη – και ο καθένας είναι ευτυχής καθώς μαθαίνει τις βαρύτερες επιθυμίες και ανάγκες του άλλου, και νιώθουν  – και οι δύο – ελεύθεροι και σίγουροι, ώστε να πάρουν αυτό που χρειάζονται οι ίδιοι, και να δώσουν αυτό που χρειάζεται ο σύντροφός τους. 


 


Απόσπασμα από το βιβλίο «Όσα Ξέρετε για τον Έρωτα και το Σεξ, είναι… Λάθος?» της Schwartz Pepper. Ευχαριστούμε τις εκδόσεις Θυμάρι για την ευγενική παραχώρηση του υλικού. 

 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X