Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / H 18άδα της Εθνικής για το Ευρωμπάσκετ
Τους 18 παίκτες τους οποίους θα πάρει μαζί του ο Αντρέα Τρινκιέρι στην προετοιμασία της Εθνικής μας ομάδας για το Ευρωμπάσκετ 2013, ανακοίνωσε η Ομοσπονδία. Από αυτούς τους παίκτες θα προκύψει η τελική δωδεκάδα, η οποία θα ταξιδέψει στη Σλοβενία για αν συμμετάσχει στη διοργάνωση. Η ανακοίνωση: Η Εθνική Ανδρών έχει μπροστά της την πρόκληση του Ευρωμπάσκετ 2013. Ο ομοσπονδιακός προπονητής Αντρέα Τρινκέρι και οι συνεργάτες του επέλεξαν τους εξής 18 παίκτες που θα πάρουν μέρος στην προετοιμασία της Εθνικής Ομάδας. Περισσότερα στο pamesports.gr

H 18άδα της Εθνικής για το Ευρωμπάσκετ

Τους 18 παίκτες τους οποίους θα πάρει μαζί του ο Αντρέα Τρινκιέρι στην προετοιμασία της Εθνικής μας ομάδας για το Ευρωμπάσκετ 2013, ανακοίνωσε η Ομοσπονδία. Από αυτούς τους παίκτες θα προκύψει η τελική δωδεκάδα, η οποία θα ταξιδέψει στη Σλοβενία για αν συμμετάσχει στη διοργάνωση.

Η ανακοίνωση:

Η Εθνική Ανδρών έχει μπροστά της την πρόκληση του Ευρωμπάσκετ 2013. Ο ομοσπονδιακός προπονητής Αντρέα Τρινκέρι και οι συνεργάτες του επέλεξαν τους εξής 18 παίκτες που θα πάρουν μέρος στην προετοιμασία της Εθνικής Ομάδας.

Περισσότερα στο pamesports.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X