Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Στο δικαστήριο ο Μέσι
Σε ισπανικό δικαστήριο κλήθηκε για τις 17 Σεπτεμβρίου ο ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα Λιονέλ Μέσι, σχετικά με τους ισχυρισμούς που έχουν δει το φως της δημοσιότητας για φορολογική απάτη. Ο Μέσι - ο οποίος έχει κερδίσει τέσσερις φορές τον τίτλο του κορυφαίου σε ολόκληρο τον κόσμο και ο πατέρας του κατηγορούνται για φοροδιαφυγή άνω των τεσσάρων εκατ. ευρώ από το ισπανικό κράτος. Και οι δύο προς το παρόν έχουν αρνηθεί τις συγκεκριμένες κατηγορίες.Υπενθυμίζεται πως η ετήσια αμοιβή του Μέσι από τη "Μπάρτσα

Στο δικαστήριο ο Μέσι

Σε ισπανικό δικαστήριο κλήθηκε για τις 17 Σεπτεμβρίου ο ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα Λιονέλ Μέσι, σχετικά με τους ισχυρισμούς που έχουν δει το φως της δημοσιότητας για φορολογική απάτη. Ο Μέσι – ο οποίος έχει κερδίσει τέσσερις φορές τον τίτλο του κορυφαίου σε ολόκληρο τον κόσμο – και ο πατέρας του κατηγορούνται για φοροδιαφυγή άνω των τεσσάρων εκατ. ευρώ από το ισπανικό κράτος. Και οι δύο προς το παρόν έχουν αρνηθεί τις συγκεκριμένες κατηγορίες.

Υπενθυμίζεται πως η ετήσια αμοιβή του Μέσι από τη "Μπάρτσα

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

X