Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / «Πρώτα να θυσιαστούμε για την πατρίδα μας»
"Πρώτα να θυσιαστούμε για την πατρίδα μας και μετά για τα κόμματα και τα προσωπικά μας συμφέροντα", τόνισε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος, Ιερώνυμος, από το Κιλκίς, όπου βρίσκεται για να παραστεί στις εκδηλώσεις εορτασμού της εκατοστής επετείου από την απελευθέρωση της πόλης.Ο αρχιεπίσκοπος ανακηρύχθηκε επίτιμος δημότης Κιλκίς και στην ομιλία του, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό πρακτορείο, επισήμανε ότι ο λαός χρειάζεται την συνεργασία της Εκκλησίας με την Πολιτεία. "Καλούμαστε να γνωρίζουμε πού φτάνουν τα όριά μας, γιατί κάθε φορά που τα υπερβήκαμε συνέβησαν άσχημα πράγματα. Η ενασχόληση με τα προβλήματα του ανθρώπου είναι και δικό μας έργο, ενώ τα πολιτικά είναι άλλων. Εκεί, όμως που τηρούνται τα όρια και υπάρχει συνεργασία, υπάρχει και ελπίδα. Καθήκον μας εξάλλου, είναι να ενώσουμε το αίμα μας, τις δυνάμεις μας και θα ξεπεράσουμε κάθε δυσκολία. Δεν χρειάζεται να περιμένουμε βοήθεια από άλλους, πρέπει να φανούμε μόνοι μας δυνατοί.", πρόσθεσε.

«Πρώτα να θυσιαστούμε για την πατρίδα μας»

"Πρώτα να θυσιαστούμε για την πατρίδα μας και μετά για τα κόμματα και τα προσωπικά μας συμφέροντα", τόνισε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος, Ιερώνυμος, από το Κιλκίς, όπου βρίσκεται για να παραστεί στις εκδηλώσεις εορτασμού της εκατοστής επετείου από την απελευθέρωση της πόλης.

Ο αρχιεπίσκοπος ανακηρύχθηκε επίτιμος δημότης Κιλκίς και στην ομιλία του, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό πρακτορείο, επισήμανε ότι ο λαός χρειάζεται την συνεργασία της Εκκλησίας με την Πολιτεία. "Καλούμαστε να γνωρίζουμε πού φτάνουν τα όριά μας, γιατί κάθε φορά που τα υπερβήκαμε συνέβησαν άσχημα πράγματα. Η ενασχόληση με τα προβλήματα του ανθρώπου είναι και δικό μας έργο, ενώ τα πολιτικά είναι άλλων. Εκεί, όμως που τηρούνται τα όρια και υπάρχει συνεργασία, υπάρχει και ελπίδα. Καθήκον μας εξάλλου, είναι να ενώσουμε το αίμα μας, τις δυνάμεις μας και θα ξεπεράσουμε κάθε δυσκολία. Δεν χρειάζεται να περιμένουμε βοήθεια από άλλους, πρέπει να φανούμε μόνοι μας δυνατοί.", πρόσθεσε.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X