Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Οι αινιγματικές φωτογραφίες μετά τις φήμες περί χωρισμού
Τις τελευταίες μέρες γράφονται αρκετά για το τέλος του γάμο της Βίκυς Καγιά και του Νίκου Κριθαριώτη.Ωστόσο , μέχρι στιγμής κανείς από τους δυο δεν έχει επιβεβαιώσει ούτε διαψεύσει τα όσα γράφονται. Πριν λίγες μέρες, ο Νίκος Κριθαριώτης βρέθηκε στις Σπέτσες και πήρε μέρος στους αγώνες με το σκάφος του. Την ίδια στιγμή, το πρώην μοντέλο ανέβαζε φωτογραφίες στο instagram της μαζί με φίλους της, κάτι που φανερώνει ότι δεν ταξίδεψε μαζί του. Εχθές, όμως , έκανε μια κίνηση με την οποία προφανώς θέλει να θολώσει το τοπίο του χωρισμού της. Η Βίκυ Καγιά ανέβασε φωτογραφίες του επιχειρηματία στο twitter της από τις Σπέτσες Πηγή:www.gossip-tv.gr

Οι αινιγματικές φωτογραφίες μετά τις φήμες περί χωρισμού

Τις τελευταίες μέρες γράφονται αρκετά για το τέλος του γάμο της Βίκυς Καγιά και του Νίκου Κριθαριώτη.Ωστόσο , μέχρι στιγμής κανείς από τους δυο δεν έχει επιβεβαιώσει ούτε διαψεύσει τα όσα γράφονται.

Πριν λίγες μέρες, ο Νίκος Κριθαριώτης βρέθηκε στις Σπέτσες και πήρε μέρος στους αγώνες με το σκάφος του. Την ίδια στιγμή, το πρώην μοντέλο ανέβαζε φωτογραφίες στο instagram της μαζί με φίλους της, κάτι που φανερώνει ότι δεν ταξίδεψε μαζί του.

Εχθές, όμως , έκανε μια κίνηση με την οποία προφανώς θέλει να θολώσει το τοπίο του χωρισμού της. Η Βίκυ Καγιά ανέβασε φωτογραφίες του επιχειρηματία στο twitter της από τις Σπέτσες

Πηγή:www.gossip-tv.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X