Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Συγκέντρωσαν 15 εκατομμύρια υπογραφές για την απομάκρυνση του Μόρσι
Αιγύπτιοι ακτιβιστές στελέχη της αντιπολίτευσης, δήλωσαν την Πέμπτη ότι έχουν φθάσει το στόχο των 15 εκατομμυρίων υπογραφών σε μια εκστρατεία με αίτημα την απομάκρυνση του προέδρου Μοχάμεντ Μόρσι. Η ιστοσελίδα Tamarod (εξέγερση) ανάφερε ότι η ομάδα προσπάθησε να υπερκεράσει τα 13,2 εκατομμύρια ψήφους υπέρ του Μόρσι από την ισχυρή Μουσουλμανική Αδελφότητα που του έδωσαν τη νίκη στις προεδρικές εκλογές του περασμένου Ιουνίου. Η Μουσουλμανική Αδελφότητα καθώς και ομάδες σκληροπυρηνικών ισλαμιστών έχουν προγραμματίσει μεγάλες διαδηλώσεις για την Παρασκευή προς στήριξη του προέδρου, υποσχόμενοι ότι αυτός θα τερματίσει την τετραετή θητεία του. ΠΗΓΗ:ΑΠΕ

Συγκέντρωσαν 15 εκατομμύρια υπογραφές για την απομάκρυνση του Μόρσι

Αιγύπτιοι ακτιβιστές στελέχη της αντιπολίτευσης, δήλωσαν την Πέμπτη ότι έχουν φθάσει το στόχο των 15 εκατομμυρίων υπογραφών σε μια εκστρατεία με αίτημα την απομάκρυνση του προέδρου Μοχάμεντ Μόρσι.

Η ιστοσελίδα Tamarod (εξέγερση) ανάφερε ότι η ομάδα προσπάθησε να υπερκεράσει τα 13,2 εκατομμύρια ψήφους υπέρ του Μόρσι από την ισχυρή Μουσουλμανική Αδελφότητα που του έδωσαν τη νίκη στις προεδρικές εκλογές του περασμένου Ιουνίου.

Η Μουσουλμανική Αδελφότητα καθώς και ομάδες σκληροπυρηνικών ισλαμιστών έχουν προγραμματίσει μεγάλες διαδηλώσεις για την Παρασκευή προς στήριξη του προέδρου, υποσχόμενοι ότι αυτός θα τερματίσει την τετραετή θητεία του.

ΠΗΓΗ:ΑΠΕ

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X