Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Σε τέσσερις μήνες θα υποδεχτούν τον γιο τους
Με μια βόλτα στη φύση ξεκίνησε η περασμένη Κυριακή για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την Κατερίνα Κόκλα σύμωνα με το Ηello.Το ερωτευμένο ζευγάρι, το οποίο πλέει σε πελάγη ευτυχία, καθώς σε τέσσερις μήνες θα κρατά στην αγκαλιά του το πρώτο του παιδί, που, σύμφωνα με πληροφορίες θα είναι αγόρι, επισκέφθηκε την Κρύα στη Λιβαδειά.Ιδιαίτερα προστατευτικός με την σύντροφό του, ο δημοφιλής παρουσιαστής δεν την άφησε λεπτό από τα μάτια του, ενώ φρόντιζε συνεχώς να μην της λείπει τίποτα. Χέρι-χέρι οι δυο τους περπάτησαν στο γραφικό δρομάκι δίπλα στο ποτάμι, μίλησαν εγκάρδια με τον κόσμο που έσπευσε να τους χαιρετήσει από κοντά, ενώ λίγο αργότερα δοασκέδασαν όλοι μαζί υπό τους ήχους δημοτικών τραγουδιών."Εχω έρθει σε μία πάρα πολύ ωραία εκδήλωση. Με συνδέουν πολλά πράγματα με αυτόν τον τόπο, καθώς εδώ έχω πραγματοποιήσει παλαιότερα πολλά γυρίσματα. Τρελαίνομαι κάθε φορά που βρίσκομαι εδώ

Σε τέσσερις μήνες θα υποδεχτούν τον γιο τους

Με μια βόλτα στη φύση ξεκίνησε η περασμένη Κυριακή για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την Κατερίνα Κόκλα σύμωνα με το Ηello.Το ερωτευμένο ζευγάρι, το οποίο πλέει σε πελάγη ευτυχία, καθώς σε τέσσερις μήνες θα κρατά στην αγκαλιά του το πρώτο του παιδί, που, σύμφωνα με πληροφορίες θα είναι αγόρι, επισκέφθηκε την Κρύα στη Λιβαδειά.

Ιδιαίτερα προστατευτικός με την σύντροφό του, ο δημοφιλής παρουσιαστής δεν την άφησε λεπτό από τα μάτια του, ενώ φρόντιζε συνεχώς να μην της λείπει τίποτα. Χέρι-χέρι οι δυο τους περπάτησαν στο γραφικό δρομάκι δίπλα στο ποτάμι, μίλησαν εγκάρδια με τον κόσμο που έσπευσε να τους χαιρετήσει από κοντά, ενώ λίγο αργότερα δοασκέδασαν όλοι μαζί υπό τους ήχους δημοτικών τραγουδιών.

«Εχω έρθει σε μία πάρα πολύ ωραία εκδήλωση. Με συνδέουν πολλά πράγματα με αυτόν τον τόπο, καθώς εδώ έχω πραγματοποιήσει παλαιότερα πολλά γυρίσματα. Τρελαίνομαι κάθε φορά που βρίσκομαι εδώ

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

X