Βρες τον τόνο της επιδερμίδας σου

Ο τόνος της επιδερμίδας, το γνωρίζεις κι εσύ πολύ καλά, καθορίζει τα πάντα: από τον μεικ απ που φοράς μέχρι τις αποχρώσεις των ρούχων που σου ταιριάζουν περισσότερο. Πολλές από εμάς όμως, δεν γνωρίζουμε πραγματικά ποιος είναι ο τόνος της επιδερμίδας μας. Οι περισσότερες, συνήθως τον μαντεύουμε: αν είσαι ξανθιά λες ότι ανήκεις στον ψυχρό τόνο κι αν είσαι καστανή στο ζεστό.

Για να μην μένουμε με την απορία λοιπόν, ήρθε η ώρα να περάσουμε από την θεωρία στην πράξη. Είσαι έτοιμη; Θα εκπλαγείς από αυτό που θα σου πω.

Σήκωσε το χέρι σου και εστίασε το βλέμμα σου στην περιοχή της μασχάλης. Ναι, ναι πολύ καλά άκουσες. Το ζητούμενο τώρα είναι να ψάξεις να δεις την απόχρωση που έχουν οι φλέβες που διαγράφονται στην περιοχή.

Αν φλερτάρουν με τις αποχρώσεις του μπλε/μοβ τόνο ο τόνος της επιδερμίδας σου είναι ψυχρός. Αν οι φλέβες παραπέμπουν σε πράσινους τόνους τότε ανήκεις στην ουδέτερη κατηγορία κατηγορία. Εάν σας δίνει την εντύπωση τώρα ότι κιτρινίζει το χρώμα τους τότε έχεις θερμή βάση.

Τώρα που βρήκες τον τόνο σου λοιπόν, ήρθε η ώρα να δεις και ποιες αποχρώσεις στο μακιγιάζ σε κολακεύουν περισσότερο. Εννοείται ότι το ίδιο ισχύει και για τα ρούχα.

Ψυχρή βάση: ασημί, ροζ, γκρι, μπλε, πράσινο

Ουδέτερη βάση: ό,τι σου αρέσει το φοράς. Είσαι ακριβώς στην μέση και είσαι άκρως ευνοημένη.

Θερμή βάση: καφέ, κοραλί, πορτοκαλί, μπρονζέ, χρυσό, κόκκινο.

Την επόμενη φορά που θα αγοράσεις προϊόντα μακιγιάζ έχε το στο μυαλό σου. Θα εκπλαγείς με τη διαφορά στο αποτέλεσμα και πόσο περισσότερο θα σε κολακεύει!

Πηγή:faysbook.gr

Σχετικά άρθρα