Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Ένοπλοι επιχείρησαν να αφαιρέσουν χρηματοκιβώτιο
Στις 3 τα ξημερώματα, στην έξοδο 4 από την Αττική Οδό στον Ασπρόπυργο, πέντε ένοπλοι απείλησαν με όπλα, φύλακα αποθηκών και εισήλθαν στο κτίριο της αποθήκης.Στη συνέχεια αφού ακινητοποίησαν τέσσερις υπαλλήλους των αποθηκών που βρίσκονταν εκείνη την ώρα μέσα, αφαίρεσαν χρηματοκιβώτιο.Στην προσπάθειά τους να διαφύγουν, τυχαία διερχόμενη νταλίκα παρεμπόδισε την έξοδό τους με αποτέλεσμα οι δράστες να ανοίξουν πυρ κατά του οχήματος και να εγκαταλείψουν το χρηματοκιβώτιο. Από τον πυροβολισμό δεν προκλήθηκε τραυματισμός.Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ένοπλοι επιχείρησαν να αφαιρέσουν χρηματοκιβώτιο

Στις 3 τα ξημερώματα, στην έξοδο 4 από την Αττική Οδό στον Ασπρόπυργο, πέντε ένοπλοι απείλησαν με όπλα, φύλακα αποθηκών και εισήλθαν στο κτίριο της αποθήκης.

Στη συνέχεια αφού ακινητοποίησαν τέσσερις υπαλλήλους των αποθηκών που βρίσκονταν εκείνη την ώρα μέσα, αφαίρεσαν χρηματοκιβώτιο.

Στην προσπάθειά τους να διαφύγουν, τυχαία διερχόμενη νταλίκα παρεμπόδισε την έξοδό τους με αποτέλεσμα οι δράστες να ανοίξουν πυρ κατά του οχήματος και να εγκαταλείψουν το χρηματοκιβώτιο. Από τον πυροβολισμό δεν προκλήθηκε τραυματισμός.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X