Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Και ο Καραμανλής κάνει… διακοπές
Στην Ήπειρο βρίσκεται ο πρώην πρωθυπουργός, που ξεναγείται σε χωριά του Ζαγορίου. Ο Κώστας Καραμανλής συναντήθηκε με τον Περιφερειάρχη Ηπείρου Αλεξ.Καχριμάνη, παρουσία του πρώην γραμματέα της Κ.Ε Ν.Δ Λευτέρη Ζαγορίτη, του Αστυνομικού Διευθυντή Ιωαννίνων Ανδρέα Παπιγκιώτη και του πρώην Δημάρχου Τύμφης Γιώργου Σουκουβέλου, χθες στο Σκαμνέλι Ζαγορίου. Στο πλαίσιο ιδιωτικής επίσκεψης, ο κ. Καραμανλής ξεναγήθηκε σε χωριά του Ζαγορίου εκφράζοντας θετικά σχόλια για την περιοχή. Oι κ.κ.Καραμανλής και Καχριμάνης συζήτησαν μεταξύ άλλων για την πορεία υλοποίησης έργων στην Ήπειρο και οι δυνατότητες περαιτέρω τουριστικής ανάπτυξης των ορεινών περιοχών. Πηγή: epirusgate.blogspot.com

Και ο Καραμανλής κάνει… διακοπές

Στην Ήπειρο βρίσκεται ο πρώην πρωθυπουργός, που ξεναγείται σε χωριά του Ζαγορίου.

Ο Κώστας Καραμανλής συναντήθηκε με τον Περιφερειάρχη Ηπείρου Αλεξ.Καχριμάνη, παρουσία του πρώην γραμματέα της Κ.Ε Ν.Δ Λευτέρη Ζαγορίτη, του Αστυνομικού Διευθυντή Ιωαννίνων Ανδρέα Παπιγκιώτη και του πρώην Δημάρχου Τύμφης Γιώργου Σουκουβέλου, χθες στο Σκαμνέλι Ζαγορίου.

Στο πλαίσιο ιδιωτικής επίσκεψης, ο κ. Καραμανλής ξεναγήθηκε σε χωριά του Ζαγορίου εκφράζοντας θετικά σχόλια για την περιοχή.

Oι κ.κ.Καραμανλής και Καχριμάνης συζήτησαν μεταξύ άλλων για την πορεία υλοποίησης έργων στην Ήπειρο και οι δυνατότητες περαιτέρω τουριστικής ανάπτυξης των ορεινών περιοχών.

Πηγή: epirusgate.blogspot.com

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X