Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / «Κραχ» στο Χρηματιστήριο
Δραματική υποχώρηση κατέγραψαν οι τιμές των μετοχών στην τελευταία συνεδρίαση της εβδομάδας, υπό το βάρος των πολιτικών εξελίξεων.Όπως επισημαίνουν χρηματιστηριακοί αναλυτές παρά το γεγονός ότι αποφεύγουμε τις πρόωρες εκλογές, η πολιτική σταθερότητα δεν θα είναι δεδομένο, κάτι που ανησυχεί την αγορά, ενώ αρνητικά επέδρασε και η επιδείνωση του κλίματος στην αγορά ομολόγων, με την απόδοση του ελληνικού 10ετούς ομολόγου να φθάνει στο υψηλότερο επίπεδο από τα τέλη Απριλίου.O Γενικός Δείκτης Τιμών παραβίασε καθοδικά και τα επίπεδα των 850 μονάδων, κλείνοντας στα χαμηλότερα επίπεδα από τη συνεδρίαση της 8ης Απριλίου. Υποχώρησε στις 830,01 μονάδες σημειώνοντας μεγάλες απώλειες σε ποσοστό 6,11%.Ο βασικός χρηματιστηριακός δείκτης σε εβδομαδιαία βάση σημείωσε μεγάλη πτώση 9,69%, ενώ από τις αρχές του έτους υποχωρεί σε ποσοστό 8,58%.Η αξία των συναλλαγών ανήλθε στα 68,97 εκατ. ευρώ.Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημείωσε πτώση σε ποσοστό 5,93%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης υποχώρησε σε ποσοστό 1,70%.

«Κραχ» στο Χρηματιστήριο

Δραματική υποχώρηση κατέγραψαν οι τιμές των μετοχών στην τελευταία συνεδρίαση της εβδομάδας, υπό το βάρος των πολιτικών εξελίξεων.

Όπως επισημαίνουν χρηματιστηριακοί αναλυτές παρά το γεγονός ότι αποφεύγουμε τις πρόωρες εκλογές, η πολιτική σταθερότητα δεν θα είναι δεδομένο, κάτι που ανησυχεί την αγορά, ενώ αρνητικά επέδρασε και η επιδείνωση του κλίματος στην αγορά ομολόγων, με την απόδοση του ελληνικού 10ετούς ομολόγου να φθάνει στο υψηλότερο επίπεδο από τα τέλη Απριλίου.

O Γενικός Δείκτης Τιμών παραβίασε καθοδικά και τα επίπεδα των 850 μονάδων, κλείνοντας στα χαμηλότερα επίπεδα από τη συνεδρίαση της 8ης Απριλίου. Υποχώρησε στις 830,01 μονάδες σημειώνοντας μεγάλες απώλειες σε ποσοστό 6,11%.

Ο βασικός χρηματιστηριακός δείκτης σε εβδομαδιαία βάση σημείωσε μεγάλη πτώση 9,69%, ενώ από τις αρχές του έτους υποχωρεί σε ποσοστό 8,58%.

Η αξία των συναλλαγών ανήλθε στα 68,97 εκατ. ευρώ.

Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημείωσε πτώση σε ποσοστό 5,93%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης υποχώρησε σε ποσοστό 1,70%.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X