Θωμαή Απέργη, Μύρωνας Στρατής και Ησαΐας Ματιάμπα στο Veghera Club

Το Veghera Club, η πραγματική απόδραση στην Αθήνα, φιλοξενεί τη Θωμαή Απέργη, τον Μύρωνα Στρατή και τον Ησαΐα Ματιάμπα για μια σειρά από live εμφανίσεις με φόντο την θάλασσα.

Το Veghera Club υποδέχεται για πρώτη φορά μια εξωτική καλλιτέχνιδα, που ξεχώρισε τη χρονιά που μας πέρασε με το ιδιαίτερο ταμπεραμέντο της και τις ξεχωριστές μουσικές της επιλογές σε soul, jazz, funk, groove ήχους. Με τα single της What’s your name ( Μια Βραδιά), Keep on Rolling, One Last Kiss & το Summer Nights που κυκλοφορούν από την Panik Records, η Θωμαή Απέργη έχει κερδίσει μια ξεχωριστή θέση στη καρδιά του κοινού!

Η Θωμαή Απέργη θα εμφανίζεται σε μοναδικές ακουστικές jazz βραδιές στο Veghera Club με κλασσικά jazz standards άλλων δεκαετιών, 30’s, 40’s, 50’s, αλλά και διασκευές πασίγνωστων soul και pop τραγουδιών που όλοι αγαπήσαμε, παρασύροντας μας σε καλοκαιρινές μουσικές διαδρομές! Η Θωμαή και η ομάδα της από εξαίρετους μουσικούς στο είδος τους καθώς και οι ιδιαίτερες μουσικές τους, ταιριάζουν απόλυτα στη διάθεση της εποχής και την ατμόσφαιρα του Veghera Club.

Ο Μύρωνας και ο Ησαΐας, ο καθένας με την δική του ξεχωριστή προσωπικότητα αλλά και οι δύο μαζί, ανακαλύπτουν τις κοινές μουσικές τους αγάπες και ετοιμάζουν ένα κεφάτο, εξαντλητικό, νεανικό πρόγραμμα για όλες τις ηλικίες.

Σε μια διαδρομή που ξεκινά από δυνατές rock κιθάρες, πλησιάζει την soul, φλερτάρει με το funk και λοξοκοιτάζει τηνdisco, οι δύο νεαροί τραγουδοποιοί παρουσιάζουν τα δυνατά προσωπικά τους τραγούδια και ξαφνιάζουν με αναπάντεχες διασκευές, με απώτερο σκοπό να μην μείνει κανείς… καθιστός!

Το πολυτελές Veghera Club σχεδιασμένο σε δύο ξύλινα decks πάνω στην θάλασσα, σας προσκαλεί να αφεθείτε στην μαγευτική εικόνα του τοπίου και να απολαύστε τις υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες του.

To Veghera Club δημιουργεί μια μοναδική καλοκαιρινή εμπειρία για όσους αναζητούν ατμόσφαιρα, ποιότητα και επιλεγμένη μουσική διασκέδαση.

Σχετικά άρθρα