Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Στο ακουστικό για Βερδού
Έχοντας κάνει εξαιρετική πρόταση, όπως παραδέχτηκε ο μάνατζερ του παίκτη, ο Ολυμπιακός περιμένει ότι θα έχει σήμερα την απάντηση του Ζοάν Βερδού και ελπίζει ότι θα είναι θετική. οι ισπανικές ομάδες που ενδιαφέρονται για τον παίκτη, όπως η Μπέτις και η Σοσιεδάδ, δεν μπορούν να πλησιάσουν οικονομικά την πρόταση του Ολυμπιακού κι ο Βερδού θα είχε ήδη απαντήσει θετικά αν δεν υπήρχαν οι πιέσεις από το οικογενειακό περιβάλλον του για παραμονή στην Ισπανία.Διαβάστε αναλυτικά στο pamesports.gr

Στο ακουστικό για Βερδού

Έχοντας κάνει εξαιρετική πρόταση, όπως παραδέχτηκε ο μάνατζερ του παίκτη, ο Ολυμπιακός περιμένει ότι θα έχει σήμερα την απάντηση του Ζοάν Βερδού και ελπίζει ότι θα είναι θετική. οι ισπανικές ομάδες που ενδιαφέρονται για τον παίκτη, όπως η Μπέτις και η Σοσιεδάδ, δεν μπορούν να πλησιάσουν οικονομικά την πρόταση του Ολυμπιακού κι ο Βερδού θα είχε ήδη απαντήσει θετικά αν δεν υπήρχαν οι πιέσεις από το οικογενειακό περιβάλλον του για παραμονή στην Ισπανία.

Διαβάστε αναλυτικά στο pamesports.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X