Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Θέλω να επιστρέψω !
Ο άλλοτε γκαρντ του Π.Α.Ο.Κ. (2000-06) ήταν εκ των προσκεκλημένων της ομάδος κατά την 5η ημέρα της Α' Περιόδου του Camp και δεν είπε «όχι» σε έναν άτυπο διαγωνισμό τριπόντων απέναντι στους Δέδα και Γιαννακίδη.Στο περιθώριο της επίσκεψής τους στην P.A.O.K. Sports Arena, ο 29χρονος τόνισε πως «ναι, κάποια στιγμή, σε μερικά χρόνια θα επιστρέψω στον Π.Α.Ο.Κ.» κι αυτό επειδή «δεν υπάρχει άλλη ομάδα, που να την αγαπώ τόσο πολύ, θέλω να επιστρέψω».Απ' την πλευρά του, ο Γιώργος Δέδας είπε μεταξύ άλλων πως «στην αρχή έπαιζα ποδόσφαιρο, όπως τα περισσότερα παιδιά σε μικρή ηλικία, αλλά με κέρδισε στην πορεία το μπάσκετ», ενώ Μιχάλης Γιαννακίδης, έχοντας προσωπική εμπειρία ως πτυχιούχος του Παιδαγωγικού Τμήματος, είπε στα παιδιά του camp πως «θα πρέπει να διαβάζετε και να είστε το ίδιο καλοί και στο σχολείο, όπως και στο μπάσκετ. Δεν πρέπει να αφήνετε το ένα για το άλλο. Και σκληρή προπόνηση χρειάζεται, αλλά και πολύ διάβασμα».

Θέλω να επιστρέψω !

Ο άλλοτε γκαρντ του Π.Α.Ο.Κ. (2000-06) ήταν εκ των προσκεκλημένων της ομάδος κατά την 5η ημέρα της Α’ Περιόδου του Camp και δεν είπε "όχι" σε έναν άτυπο διαγωνισμό τριπόντων απέναντι στους Δέδα και Γιαννακίδη.

Στο περιθώριο της επίσκεψής τους στην P.A.O.K. Sports Arena, ο 29χρονος τόνισε πως "ναι, κάποια στιγμή, σε μερικά χρόνια θα επιστρέψω στον Π.Α.Ο.Κ." κι αυτό επειδή "δεν υπάρχει άλλη ομάδα, που να την αγαπώ τόσο πολύ, θέλω να επιστρέψω".

Απ’ την πλευρά του, ο Γιώργος Δέδας είπε μεταξύ άλλων πως "στην αρχή έπαιζα ποδόσφαιρο, όπως τα περισσότερα παιδιά σε μικρή ηλικία, αλλά με κέρδισε στην πορεία το μπάσκετ", ενώ Μιχάλης Γιαννακίδης, έχοντας προσωπική εμπειρία ως πτυχιούχος του Παιδαγωγικού Τμήματος, είπε στα παιδιά του camp πως "θα πρέπει να διαβάζετε και να είστε το ίδιο καλοί και στο σχολείο, όπως και στο μπάσκετ. Δεν πρέπει να αφήνετε το ένα για το άλλο. Και σκληρή προπόνηση χρειάζεται, αλλά και πολύ διάβασμα".

 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X