Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Μολό και έκπληξη !!!
Ψηλά στη λίστα του Ολυμπιακού ο Γιοάν Μολό, ωστόσο η περίπτωσή του μόνο εύκολη δεν μπορεί να θεωρηθεί. Οι Γάλλοι κάνουν λόγο πως οι ερυθρόλευκοι ήρθαν σε επαφή με την διοίκηση της Νανσί, ωστόσο παρουσιάστηκε διαφορά στο οικονομικό, με τους Γάλλους να μην πέφτουν αρκετά από τις αρχικές τους απαιτήσεις. Ο Μολό είναι στη λίστα αγγλικών και τούρκικων ομάδων, ωστόσο οι Γάλλοι προσθέτουν ότι δύσκολα θα προχωρήσει το θέμα, αν η Νανσί δεν αλλάξει στάση. Στον Ολυμπιακό πάντως κινούνται με άκρα μυστικότητα και φυσικά μόνο... τελειωμένο δεν θεωρείται το θέμα του Μολό, μιας και ο παίκτης αρέσει αρκετά! Ετσι, είναι πιθανό τις επόμενες ημέρες να υπάρξει το σημαντικό ραντεβού με τους Γάλλους. Παράλληλα, στη λίστα των ερυθρόλευκων υπάρχουν και άλλα δυνατά ονόματα, ενώ ένας παίκτης φέρεται να έχει τραβήξει το ενδιαφέρον τους. Αμαλφιτανό και Πέτριτς αρέσουν, ωστόσο είναι πιθανό να μιλάμε για όνομα - έκπληξη!πηγή: gazzetta.gr

Μολό και έκπληξη !!!

Ψηλά στη λίστα του Ολυμπιακού ο Γιοάν Μολό, ωστόσο η περίπτωσή του μόνο εύκολη δεν μπορεί να θεωρηθεί. Οι Γάλλοι κάνουν λόγο πως οι ερυθρόλευκοι ήρθαν σε επαφή με την διοίκηση της Νανσί, ωστόσο παρουσιάστηκε διαφορά στο οικονομικό, με τους Γάλλους να μην πέφτουν αρκετά από τις αρχικές τους απαιτήσεις. Ο Μολό είναι στη λίστα αγγλικών και τούρκικων ομάδων, ωστόσο οι Γάλλοι προσθέτουν ότι δύσκολα θα προχωρήσει το θέμα, αν η Νανσί δεν αλλάξει στάση. Στον Ολυμπιακό πάντως κινούνται με άκρα μυστικότητα και φυσικά μόνο… τελειωμένο δεν θεωρείται το θέμα του Μολό, μιας και ο παίκτης αρέσει αρκετά! Ετσι, είναι πιθανό τις επόμενες ημέρες να υπάρξει το σημαντικό ραντεβού με τους Γάλλους. Παράλληλα, στη λίστα των ερυθρόλευκων υπάρχουν και άλλα δυνατά ονόματα, ενώ ένας παίκτης φέρεται να έχει τραβήξει το ενδιαφέρον τους. Αμαλφιτανό και Πέτριτς αρέσουν, ωστόσο είναι πιθανό να μιλάμε για όνομα – έκπληξη!

πηγή: gazzetta.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X