Η αλήθεια για το «τρίτο πρόσωπο» στη σχέση τους

Εξώφυλλο έγινε, για άλλη μια φορά, η σχέση της Έλλης Κοκκίνου με τον Γιώργο Μπόγρη: Νέο ρεπορτάζ εβδομαδιαίου περιοδικού αναφέρει πως ένα τρίτο πρόσωπο -και μάλιστα κόρη γνωστού επιχειρηματία- είναι ο λόγος για τον οποίο έγινε “άνω κάτω” η σχέση της τραγουδίστριας με τον νεαρό αθλητή.

Σύμφωνα με το περιοδικό, η Όλγα Πολίτη και τα μηνύματα που αντάλλασσε με τον Γιώργο Μπόγρη στο twitter πρόδωσαν τη “σχέση” τους με αποτέλεσμα η τραγουδίστρια να είναι ένα βήμα πριν χωρίσει οριστικά με τον εδώ και 3 χρόνια αγαπημένο της.

Η αλήθεια, βέβαια, φαίνεται πως είναι εντελώς διαφορετική: “Ο Γιώργος όχι απλά δεν φλερτάρει με την συγκεκριμένη κοπέλα, αλλά δεν τη γνωρίζει καν. Δεν ακολουθεί καν ο ένας τον άλλον στο twitter, όπου και υποτίθεται ότι συνομιλούσαν. Όσο για την Έλλη Κοκκίνου, έχει συνηθίσει σε αντίστοιχα δημοσιεύματα και το ζευγάρι, πλέον, το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να γελάει με όσα γράφονται. Η σχέση τους, παρά τα κακεντρεχή σχόλια του παρελθόντος, έχει αντέξει ήδη τρία χρόνια και τέτοιες φήμες δεν μπορούν να την κλονίσουν” τονίζει κατηγορηματικά στο Yupiii άνθρωπος από το περιβάλλον του διάσημου ζευγαριού.

Πηγή:yupiii.gr

Σχετικά άρθρα