Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Πυροσβέστες έσωσαν προβατάκι στα Χανιά
Ένα προβατάκι έσωσε την περασμένη Κυριακή στο χωριό Νεροκούρου στα Χανιά η πυροσβεστική.Σύμφωνα με την ιστοσελίδα zoosos.gr, το προβατάκι ξέφυγε από το κοπάδι και κατέληξε σε έναν ξεροπόταμο γεμάτο με βάτα, από τον οποίο δεν μπορούσε να βγει.Μέλος του φιλοζωικού συλλόγου, που το άκουσε να κλαίει βελάζοντας, το εντόπισε και προσπάθησε να το απεγκλωβίσει, χωρίς αποτέλεσμα.Έτσι κάλεσε την Πυροσβεστική Υπηρεσία Χανίων, η οποία κατέφθασε στο σημείο με ένα όχημα και τρεις άνδρες, που έβγαλαν το προβατάκι από το ποτάμι.Καθ όλη τη διάρκεια της περιπέτειας του μικρού η προβατίνα παρακολουθούσε γεμάτη αγωνία. Μόλις οι πυροσβέστες το άφησαν από τα χέρια τους το μικρό έτρεξε γρήγορα στη μητέρα του.

Πυροσβέστες έσωσαν προβατάκι στα Χανιά

Ένα προβατάκι έσωσε την περασμένη Κυριακή στο χωριό Νεροκούρου στα Χανιά η πυροσβεστική.Σύμφωνα με την ιστοσελίδα zoosos.gr, το προβατάκι ξέφυγε από το κοπάδι και κατέληξε σε έναν ξεροπόταμο γεμάτο με βάτα, από τον οποίο δεν μπορούσε να βγει.

Μέλος του φιλοζωικού συλλόγου, που το άκουσε να κλαίει βελάζοντας, το εντόπισε και προσπάθησε να το απεγκλωβίσει, χωρίς αποτέλεσμα.Έτσι κάλεσε την Πυροσβεστική Υπηρεσία Χανίων, η οποία κατέφθασε στο σημείο με ένα όχημα και τρεις άνδρες, που έβγαλαν το προβατάκι από το ποτάμι.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της περιπέτειας του μικρού η προβατίνα παρακολουθούσε γεμάτη αγωνία. Μόλις οι πυροσβέστες το άφησαν από τα χέρια τους το μικρό έτρεξε γρήγορα στη μητέρα του.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X