Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Θεσ/κη: Συλλήψεις για κατοχή χασίς
Αποξηραμένα αλλά και σε.. πλήρη καλλιέργεια δενδρύλλια ινδικής κάνναβης, σπόρους του φυτού, χασίς, ακόμα και χασισέλαιο, κατάσχεσαν οι αστυνομικές αρχές στη Θεσσαλονίκη, την Κοζάνη και το Κιλκίς κατά τη διάρκεια ερευνών σε αγροτικές περιοχές, αλλά και στις οικείες των συλληφθέντων. Συνολικά κατά τη διάρκεια ερευνών συνελήφθησαν τρεις ημεδαποί ηλικίας 29- 40 ετών, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν συνολικά 54 δενδρύλλια κάνναβης, 160 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, χασισέλαιο, σπόροι του φυτού και σε μία περίπτωση (στη Θεσσαλονίκη) και ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.Οι ναρκωτικές ουσίες κατασχέθηκαν και οι κάτοχοί τους συνελήφθησαν.Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Θεσ/κη: Συλλήψεις για κατοχή χασίς

Αποξηραμένα αλλά και σε.. πλήρη καλλιέργεια δενδρύλλια ινδικής κάνναβης, σπόρους του φυτού, χασίς, ακόμα και χασισέλαιο, κατάσχεσαν οι αστυνομικές αρχές στη Θεσσαλονίκη, την Κοζάνη και το Κιλκίς κατά τη διάρκεια ερευνών σε αγροτικές περιοχές, αλλά και στις οικείες των συλληφθέντων.

Συνολικά κατά τη διάρκεια ερευνών συνελήφθησαν τρεις ημεδαποί ηλικίας 29- 40 ετών, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν συνολικά 54 δενδρύλλια κάνναβης, 160 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, χασισέλαιο, σπόροι του φυτού και σε μία περίπτωση (στη Θεσσαλονίκη) και ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.

Οι ναρκωτικές ουσίες κατασχέθηκαν και οι κάτοχοί τους συνελήφθησαν.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X