«Είμαι μεγάλο νούμερο!Πάντα ήμουν»

Ο Κώστας Μαρτάκης που φέτος βρίσκεται στο Your Face sounds Familiar, μιλάει στο περιοδικό Tvglam, για τις μεταμφιέσεις που έχει κάνει αλλά και για τα σχέδιά του.

Σε έχει αλλάξει η σόουμπιζ;

Απο όσο μπορώ να κρίνω όχι. Παραμένω ο Κώστας που ήμουν πριν αρχίσω να τραγουδάω. Το ίδιο μουρλός είμαι, τις ίδιες αγωνίες έχω, τα ίδια πράγματα που έκανα συνεχίζω να κάνω. Εχω μάθει πριν κάνω οτιδήποτε στην ζω’η μου να το σκέφτομαι πολύ καλά. Δεν μου αρέσει να μετανιώνω για τα λάθη μου, αν και αυτό που με έχει μάθει η μέχρι τώρα πορεία μου είναι ότι ακόμα και από τα λάθη μας μαθαίνουμε.

Στο έρωτα τα δίνεις όλα;

Είμαι από τους ανθρώπους που τα δίνουν όλα. Υπάρχει όμως ένα κομμάτι στο πίσω μέρος του μυαλού μου που με κρατάει. Παρόλο που δίνομαι και έχω πληγωθεί από σχέσεις, έχω δημιουργήσει αυτό το κουτάκι και μέχρι στιγμής μου έχει κάνει κάλο στην ζωή μου.

Πως φαντάζεσαι την γυναίκα των ονείρων σου;

Αναλογίες δεν ξέρω για να σου πω, αλλά θα ήθελα να έχει χιούμορ και κατανόηση γιατί η δουλειά μου απευθύνεται σε κόσμο και κυρίως σε γυναίκες. Ομως είμαι μονογαμικός τύπος και δεν μου αρέσει να δίνω δικαιώματα. Η εμφάνιση σίγουρα βοηθάει έχω όμως γνωρίσει πολύ όμορφες γυναίκες, με τις οποίες δεν είχα τίποτα να πω. Δεν μου αρκεί λοιπόν μόνο η εμφάνιση.

Εχεις βαρεθεί καθόλου την εικόνα σου;

Ναι, όπως σου είπαν πριν, αυτός ήταν και ένας από τους λόγους που πήγα για παιχνίδι. Ηθελα να τσαλακώσω την εικόνα μου. Βαρέθηκα να με λένε Τζον Τζον. Εχω φτάσει 29 ετών, δεν μπορώ να έχω ακόμα αυτόν τον τίτλο.

Σχετικά άρθρα