Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Scrub απολέπισης κατά των κηλίδων
Για να αποφύγετε τις πορτοκαλί κηλίδες που δημιουργούνται από τα προϊόντα μαυρίσματος. Οι πορτοκαλί κηλίδες που σχηματίζονται στην επιδερμίδα σας, όταν τοποθετείτε κάποιο προϊόν μαυρίσματος είναι ένα συχνό φαινόμενο. Φυσικά είναι κάτι που δυσαρεστεί πολλές από εσάς. Για να απαλλαχτείτε από τις πορτοκαλί κηλίδες το scrub σώματος είναι μία λύση. Μία συνταγή για να φτιάξετε μόνες σας το scrub είναι η εξής: Υλικά 5 φλιτζάνια λευκής κρυσταλλικής ζάχαρης 2 φλιτζάνια ελαιόλαδο 2 λεμόνια 3 κουταλιές της σούπας μέλι Διαδικασία Με μία ξύλινα κουτάλα ανακατέψτε τη ζάχαρη με το ελαιόλαδο. Προσθέστε το χυμό των λεμονιών στο μείγμα σας και ανακατέψτε. Στη συνέχεια προσθέστε και το μέλι και ανακατέψτε καλά για να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα. Κάνετε ένα ζεστό μπάνιο και απλώστε το scrub. Θα πρέπει να τρίψετε προσεχτικά την επιδερμίδα σας έτσι ώστε να αποφύγετε τους τραυματισμούς. Ξεπλύνετε το προϊόν και απλώστε μία ενυδατική lotion σώματος. Πηγή:jenny.gr

Scrub απολέπισης κατά των κηλίδων

Για να αποφύγετε τις πορτοκαλί κηλίδες που δημιουργούνται από τα προϊόντα μαυρίσματος.

Οι πορτοκαλί κηλίδες που σχηματίζονται στην επιδερμίδα σας, όταν τοποθετείτε κάποιο προϊόν μαυρίσματος είναι ένα συχνό φαινόμενο. Φυσικά είναι κάτι που δυσαρεστεί πολλές από εσάς. Για να απαλλαχτείτε από τις πορτοκαλί κηλίδες το scrub σώματος είναι μία λύση.

Μία συνταγή για να φτιάξετε μόνες σας το scrub είναι η εξής:

Υλικά

5 φλιτζάνια λευκής κρυσταλλικής ζάχαρης

2 φλιτζάνια ελαιόλαδο

2 λεμόνια

3 κουταλιές της σούπας μέλι

Διαδικασία

Με μία ξύλινα κουτάλα ανακατέψτε τη ζάχαρη με το ελαιόλαδο. Προσθέστε το χυμό των λεμονιών στο μείγμα σας και ανακατέψτε. Στη συνέχεια προσθέστε και το μέλι και ανακατέψτε καλά για να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα. Κάνετε ένα ζεστό μπάνιο και απλώστε το scrub.

Θα πρέπει να τρίψετε προσεχτικά την επιδερμίδα σας έτσι ώστε να αποφύγετε τους τραυματισμούς. Ξεπλύνετε το προϊόν και απλώστε μία ενυδατική lotion σώματος.

Πηγή:jenny.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X