Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Google Mine: Νέα υπηρεσία για διαμοιρασμό φυσικών αντικειμένων
Νέες πληροφορίες θέλουν τη Google να εργάζεται στην ανάπτυξη μίας νέας υπηρεσίας ονόματι Google Mine που σε αντίθεση με τα όσα μας έχει συνηθίσει μέχρι σήμερα θα επιτρέπει στους χρήστες να μοιράζονται όχι την ψηφιακή τους ιδιοκτησία αλλά τη φυσική. Με το Google Mine ο χρήστης θα μπορεί να κατονομάζει τα αντικείμενα που θέλει να μοιραστεί, να τα μοιράζεται με τους Κύκλους του στο Google+ και να καταγράφει ποιος έχει τι. Η υπηρεσία θα διαθέτει ένα 3D Viewer που θα απεικονίζει τα υπάρχοντα του και θα παρέχεται τόσο για desktop όσο και για Android συσκευές. Αυτή τη στιγμή η υπηρεσία δοκιμάζεται εσωτερικά από τη Google, αν και ο κολοσσός της αναζήτησης δεν επιβεβαίωσε τις φήμες: Πάντοτε πειραματιζόμαστε με νέες λειτουργίες για να βαλτιώσουμε την online των χρηστών, αλλά αυτή τη φορά δεν έχουμε κάτι να μοιραστούμε. Πηγή:techgear.gr

Google Mine: Νέα υπηρεσία για διαμοιρασμό φυσικών αντικειμένων

Νέες πληροφορίες θέλουν τη Google να εργάζεται στην ανάπτυξη μίας νέας υπηρεσίας ονόματι Google Mine που σε αντίθεση με τα όσα μας έχει συνηθίσει μέχρι σήμερα θα επιτρέπει στους χρήστες να μοιράζονται όχι την ψηφιακή τους ιδιοκτησία αλλά τη φυσική.

Με το Google Mine ο χρήστης θα μπορεί να κατονομάζει τα αντικείμενα που θέλει να μοιραστεί, να τα μοιράζεται με τους Κύκλους του στο Google+ και να καταγράφει ποιος έχει τι. Η υπηρεσία θα διαθέτει ένα 3D Viewer που θα απεικονίζει τα υπάρχοντα του και θα παρέχεται τόσο για desktop όσο και για Android συσκευές.

Αυτή τη στιγμή η υπηρεσία δοκιμάζεται εσωτερικά από τη Google, αν και ο κολοσσός της αναζήτησης δεν επιβεβαίωσε τις φήμες:

“Πάντοτε πειραματιζόμαστε με νέες λειτουργίες για να βαλτιώσουμε την online των χρηστών, αλλά αυτή τη φορά δεν έχουμε κάτι να μοιραστούμε.”

Πηγή:techgear.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X