Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Οι πρώτες δηλώσεις μετά την περιπέτεια της υγεία της
Ο Βασίλης Καρράς ήταν ο πρώτος που μίλησε για την περιπέτεια της Πάολας. Σήμερα, η τραγουδίστρια είναι στο σπίτι και αναρρώνει κοντά στην οικογένειά της. Όσον αφορά την επιστροφή της στην πίστα, η Πάολα μίλησε στην εφημερίδα News."Είμαι εδώ. Είμαι καλά. Είμαι τρελή! Μου το έλεγαν εδώ και καιρό να κάνω την επέμβαση, αλλά εγώ συνέχεια το ανέβαλα εξαιτίας της δουλειάς". Ωστόσο, η ίδια νιώθει έτοιμη και σε λίγες μέρες θα επιστρέψει στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδά στο πλευρό του Βασίλη Καρρά.ΠΗΓΗ: faysbook.gr

Οι πρώτες δηλώσεις μετά την περιπέτεια της υγεία της

Ο Βασίλης Καρράς ήταν ο πρώτος που μίλησε για την περιπέτεια της Πάολας. Σήμερα, η τραγουδίστρια είναι στο σπίτι και αναρρώνει κοντά στην οικογένειά της. Όσον αφορά την επιστροφή της στην πίστα, η Πάολα μίλησε στην εφημερίδα News.

«Είμαι εδώ. Είμαι καλά. Είμαι τρελή! Μου το έλεγαν εδώ και καιρό να κάνω την επέμβαση, αλλά εγώ συνέχεια το ανέβαλα εξαιτίας της δουλειάς». Ωστόσο, η ίδια νιώθει έτοιμη και σε λίγες μέρες θα επιστρέψει στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδά στο πλευρό του Βασίλη Καρρά.

ΠΗΓΗ: faysbook.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X