Αρχική / Επικαιρότητα (old articles) / Θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση
Σε χειρουργική επέμβαση στις φωνητικές τις χορδές θα υποβληθεί την ερχόμενη Τετάρτη η τραγουδίστρια σύμφωνα με την espresso.Oι γιατροί συνέστησαν Πέγκυ Ζήνα να μπει όσο γίνεται γρηγορότερα στο χειρουργείο, για να μη χειροτερέψει κι άλλο η κατάστασή της. Αλλωστε, το Σάββατο κάνει φινάλε το πρόγραμμα του νυχτερινού μαγαζιού στο οποίο εμφανίζεται με τον Γιάννη Πλούταρχο.Η Πέγκυ δεν έβρισκε κενό στο πρόγραμμά της ώστε να κάνει την επέμβαση, αν και εδώ και αρκετό καιρό ένιωθε ενοχλήσεις στη φωνή της. Ετσι τώρα που οι επαγγελματικές υποχρεώσεις το επιτρέπουν, πήρε την απόφαση να μπει στο χειρουργείο του Διαβαλκανικού Κέντρου Θεσσαλονίκης.Αν και οι γιατροί είναι καθησυχαστικοί, εκείνη δεν αρνείται ότι αγχώνεται, όσο κι αν προσπαθεί να διατηρεί την ψυχραιμία της. Μετά την επέμβαση η τραγουδίστρια θα ξεκουραστεί , ενώ αν η αποθεραπεία της πάει καλά, αρχές Αυγούστου θα ταξιδεύει στον Καναδά για δύο εμφανίσεις.

Θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση

Σε χειρουργική επέμβαση στις φωνητικές τις χορδές θα υποβληθεί την ερχόμενη Τετάρτη η τραγουδίστρια σύμφωνα με την espresso.

Oι γιατροί συνέστησαν Πέγκυ Ζήνα να μπει όσο γίνεται γρηγορότερα στο χειρουργείο, για να μη χειροτερέψει κι άλλο η κατάστασή της. Αλλωστε, το Σάββατο κάνει φινάλε το πρόγραμμα του νυχτερινού μαγαζιού στο οποίο εμφανίζεται με τον Γιάννη Πλούταρχο.

Η Πέγκυ δεν έβρισκε κενό στο πρόγραμμά της ώστε να κάνει την επέμβαση, αν και εδώ και αρκετό καιρό ένιωθε ενοχλήσεις στη φωνή της. Ετσι τώρα που οι επαγγελματικές υποχρεώσεις το επιτρέπουν, πήρε την απόφαση να μπει στο χειρουργείο του Διαβαλκανικού Κέντρου Θεσσαλονίκης.

Αν και οι γιατροί είναι καθησυχαστικοί, εκείνη δεν αρνείται ότι αγχώνεται, όσο κι αν προσπαθεί να διατηρεί την ψυχραιμία της. Μετά την επέμβαση η τραγουδίστρια θα ξεκουραστεί , ενώ αν η αποθεραπεία της πάει καλά, αρχές Αυγούστου θα ταξιδεύει στον Καναδά για δύο εμφανίσεις.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X